Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Monitor Xiomi 34" UWQHD, 144Hz, 4ms - kao novo, garancija
  • Monitor Xiomi 34" UWQHD, 144Hz, 4ms - kao novo, garancija

Monitor Xiomi 34" UWQHD, 144Hz, 4ms - kao novo, garancija

Cijena
290 €
Šifra oglasa: 42292451

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Varaždin, Đurek
Proizvođač
Ostalo
Dijagonala ekrana
34 inča
Rezolucija
3440 x 1440
Tip panela
VA
Format ekrana
21:9
Priključci
DisplayPort, HDMI
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem navedeni monitor u odličnom stanju (kao novo - funkcionalno i "kozmetički"). Monitor je pod garancijom još godinu dana.
Odličan je za gaming, ali i za poslovne svrhe. Monitor dolazi u original ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima i papirima (kao iz trgovine).
Moguća je besplatna dostava za Varaždin i bližu okolicu.

OPIS I KARAKTERISTIKE:

Monitor ultra visoke razlučivosti 3440 × 1440 otkriva izuzetno realistične detalje u svakom kutu scene, oživljavanje spektakularne svjetove igara. Ugrađena redukcija "plavog svjetla" kao i zaštita od odbljeska svjetla od ekrana (mate screen), zaštit će vaše oči tijekom dugotrajnog igranja ili obavljanja poslovnih zadataka.

Dizajn ekstremne zakrivljenosti 1500R čini ga kao da ste okruženi zaslonom, pružajući vam impresivan panoramski pogled. Zakrivljeni zaslon stvara manji vizualni kut nagiba, tako da je svaka točka na zaslonu gotovo jednako udaljena od vaših očiju, smanjujući vizualno izobličenje dajući vam realističniji pogled na svaki kut.

Visoka brzina osvježavanja od 144 Hz i vrijeme odziva od 4 ms učinkovito smanjuju zastajkivanje i pojavu "duhova" u igrama.

Tanak okvir od 2 mm ne samo da povećava omjer zaslona i kućišta, već i rub zaslona čini manje ometajućim. Ultraširoka slika 21:9 također je bliža dimenzijama ekrana u kinu. U kombinaciji s panoramskim zakrivljenim zaslonom, monitor nudi iskustvo gledanja kino kvalitete.

Karta

Sinisas

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
16.12.2023. u 12:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
289 puta

Sinisas

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača