Ovaj oglas je prodan.
Pronjuškaj slične oglase.
Robert Perić: Poznati hrvatski kuhari- Kolači i čokoladne delicije
- Cijena
- 3,85 €
+ zaštita kupca 1,96 €
+ dostava 4,99 €
Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više
Šifra oglasa: 38317268
Osnovne informacije
- Lokacija
- Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
- Stanje
- novo
- Interna šifra
- x1
Opis oglasa
Izdavač Knjigotisak
Vrsta uveza Meki
ISBN 9789531598750
Godina 2010
Broj stranica 144
Format 24 cm
Vrstan pulski slastičar i kuhar Robert Perić prva je iskustva i znanja o slastičarstvu i kuharstvu stekao u pulskoj Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu. Odmah po završetku škole vodi uspješan restoran u Puli, ali ubrzo odlazi na usavršavanje u inozemstvo. Zaljubljenik u talijansku kuhinju, uči od najboljih majstora, od Sjevernih Alpa do Positana. U mjestu Corvara, u poznatom talijanskom skijaškom centru Alta Badia, čuvenom po ekskluzivnom eno-gastronomskom doživljaju u ponajboljim hotelima i restoranima, punih devet godina vodi tim kuhara vrhunskog restorana Hotel Table.
Usporedo s radom, nastavlja školovanje i u talijanskom institutu Etoile gdje posebno usavršava tehnike izrade skulptura od čokolade, šećera i leda. Dobitnik je brojnih prestižnih međunarodnih nagrada za slastice i eksponate. Po povratku u domovinu nastavlja s radom u ugostiteljstvu kao šef kuhinje elitnih hotela i vanjski suradnik vrhunskih restorana. Godine 2003. vraća se u školu u kojoj je i započeo svoju kulinarsku odiseju, gdje i danas kao stručni učitelj kuharstva i slastičarstva nove naraštaje uči umjetnosti kuhanja, a posebno izradi za njega prepoznatljivih slatkih skulptura. Redoviti je predavač na Hrvatskoj kulinarskoj akademiji i stalan gost svih važnijih manifestacija posvećenih gastronomiji, osobito slastičarstvu. Aktivan je član Hrvatskog kuharskog saveza i u njegovim ekipama sudjeluje na brojnim međunarodnim natjecanjima.
U ovoj osebujnoj i po mnogome nesvakidašnjoj knjizi nesebično otkriva mnoge svoje tajne i najširem krugu čitatelja. Stoga ne propustite prigodu da, uz izvrsne recepte, upoznate i brojne načine kako slastice učiniti ugodnijima ne samo nepcu, već i oku.
Vrsta uveza Meki
ISBN 9789531598750
Godina 2010
Broj stranica 144
Format 24 cm
Vrstan pulski slastičar i kuhar Robert Perić prva je iskustva i znanja o slastičarstvu i kuharstvu stekao u pulskoj Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu. Odmah po završetku škole vodi uspješan restoran u Puli, ali ubrzo odlazi na usavršavanje u inozemstvo. Zaljubljenik u talijansku kuhinju, uči od najboljih majstora, od Sjevernih Alpa do Positana. U mjestu Corvara, u poznatom talijanskom skijaškom centru Alta Badia, čuvenom po ekskluzivnom eno-gastronomskom doživljaju u ponajboljim hotelima i restoranima, punih devet godina vodi tim kuhara vrhunskog restorana Hotel Table.
Usporedo s radom, nastavlja školovanje i u talijanskom institutu Etoile gdje posebno usavršava tehnike izrade skulptura od čokolade, šećera i leda. Dobitnik je brojnih prestižnih međunarodnih nagrada za slastice i eksponate. Po povratku u domovinu nastavlja s radom u ugostiteljstvu kao šef kuhinje elitnih hotela i vanjski suradnik vrhunskih restorana. Godine 2003. vraća se u školu u kojoj je i započeo svoju kulinarsku odiseju, gdje i danas kao stručni učitelj kuharstva i slastičarstva nove naraštaje uči umjetnosti kuhanja, a posebno izradi za njega prepoznatljivih slatkih skulptura. Redoviti je predavač na Hrvatskoj kulinarskoj akademiji i stalan gost svih važnijih manifestacija posvećenih gastronomiji, osobito slastičarstvu. Aktivan je član Hrvatskog kuharskog saveza i u njegovim ekipama sudjeluje na brojnim međunarodnim natjecanjima.
U ovoj osebujnoj i po mnogome nesvakidašnjoj knjizi nesebično otkriva mnoge svoje tajne i najširem krugu čitatelja. Stoga ne propustite prigodu da, uz izvrsne recepte, upoznate i brojne načine kako slastice učiniti ugodnijima ne samo nepcu, već i oku.
Karta
Napomena: Prikazana je točna lokacija
- Oglas objavljen
- 24.08.2022. u 21:41
- Do isteka još
- oglas istekao
- Oglas prikazan
- 70 puta