Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Lancome Visionnaire serum
  • Lancome Visionnaire serum

Lancome Visionnaire serum

Cijena
46,45 €
Šifra oglasa: 22239528

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Čudotvorni serum koji je posljednjih dana podigao puno prašine po stranim medijima, odnedavno se može pronaći i u hrvatskim parfumerijama. Novi revolucionarni serum Visionnaire, jedinstven po svojoj molekuli [LR 2412 4%] za koju je bilo potrebno 10 godina istraživanja i koja je danas zaštićena sa 17 patenata, u Velikoj Britaniji se pojavio kao najpoželjniji proizvod za koji je nastala lista čekanja.

Snažan i učinkovit, Visionnaire [LR 2412 4%] je prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom. Serum se može nanositi na sve tipove kože, a također i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju – tijekom cijele godine, danju i noću.

Youcef Nabi, predsjednik Lancôme Worldwide ističe kako Lancôme od samih početaka ispisuje povijest kozmetike te ima vizionarski pristup svemu što radi. ‘Želje žena se mijenjaju, kao i njihovo viđenje ljepote. No, težnja da izgledaju jednostavno predivno, bez obzira na godine, uvijek je prisutna. Stoga smo kreirali Visionnaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, sveobuhvatno rješenje za njegu kože temeljeno na jedinstvenoj molekuli s optimalnom tolerancijom. Stvorena je molekula ljepote. San o besprijekornoj koži sada je dostižan - uz savršenstvo koje pruža Visionnaire [LR 2412 4%].’, kaže Youcef Nabi.

Serum kupljen u Douglasu, platila sam ga 900,00 kn, prodajem ga jer sam ga koristila samo jednom i ne odgovara mi

pa3shaaa

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
18.10.2017. u 11:09
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
307 puta

pa3shaaa

Svi oglasi ovog oglašivača