Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO
  • SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO

SET ZA MANIKURU PEDIKURU Uređaj Aparat električni za Manikiranje NOVO

Cijena
18,58 €
Šifra oglasa: 31392714

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Novi Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Molim Vas:
- nemojte mi pisati sms / email / kontaktiraj oglašivača "pismo" prije nego se čujemo telefonom.
- NEMOJTE ZVATI / NEMOJTE KUPITI ako niste imali vremena ili strpljenja PAŽLJIVO pročitati cijeli oglas od početka do kraja.

POČETAK

UVOD:
Molim Vas da razumijete da nema ama baš nikakve svrhe zvati me na telefon ili čitati oglas dalje, ako trebate slanje poštom a ne možete napraviti UPLATU UNAPRIJED i to isključivo KARTICOM ili ako iz svega napisanog niste razumjeli da je pismena korespondencija moguća tek nakon što smo se kratko (do dvije minute) čuli telefonom.
Slanje poštom, također NIJE MOGUĆE ako se ne služite email-om, a komunikacija email-om NIJE MOGUĆA ako me prethodno niste zvali i dobili na mobitel broj naveden u tekstu oglasa.
SMS, MMS i Njuškalo poruke ne otvaram, niti čitam.
Viber, vocaP, FB, Tumblr i slično - "nikad čuo da postoji"

Dakle, nemojte zvati / nemojte kupiti ako sumnjate da bi vas na bilo koji način mogao prevariti ili oštetiti ili ako vam sve dolje napisano nije potpuno razumljivo te prihvatljivo po načelu "takvo kakvo jest"

OPIS PREDMETA KOJI SE PRODAJE:
Uređaj za Manikiranje / Pedikiranje
Imam 2 komada - jedan otvoren samo radi slikanja te odmah zatvoren natrag za 140 kn fiksno i jedan tvornički "zapečaćen" u kutiji isto za 140 kn fiksno.
Nov, nikad korišten,100% ispravan sa sa svom pripadajućom opremom, ambalažom i svim pripadajućim službenim EU smetlarskim i sigurnosnim certifikatima te zaštitnim ambalažnim najlonima, uputama na hrvatskom jeziku itd.

- 5 brzina vrtnje
- mogućnost promjene smjera vrtnje
- nije na baterije nego radi na struju / električnu energiju iz gradske mreže preko pripadajućeg adaptera uključenog u sadržaj pakiranja, tako da nikad ne bi trebali ostati na pola manikirani/pedikirani zbog slabih i skupih baterija
- potpuno siguran za upotrebu uz pridržavanje smjernica iz priloženih uputstava
- 220V 230V 240V 110V (može se koristiti sa raznim "jačinama" struje, već kako putujete po cijelom svijetu)
- isporučuje se sa raznim nastavcima za različite primjene pri obradi nokata i debele kože na rukama i nogama
- kvalitetna torbica sa patent zatvaračem
- i nikad još nije bilo da sam sebi kupio nešto od ovog proizvođača a da nisam dobio potpunu satisfakciju

CIJENA ZA JEDAN KOMAD: =140 kn FIKSNO - osobno preuzimanje Karlovac.
POŠTARINA: (sveukupni troškovi slanja uključujući pakiranje u još jednu kutiju i čekanje u redu na pošti) =30 kn FIKSNO - preporučeno, prioritetno, Hrvatska pošta - većinom na adresu primatelja stiže drugi radni dan.

SLANJE: u još jednoj kutiji, ISTI radni dan po plaćanju unaprijed ISKLJUČIVO KARTICOM - za nikakve IBAN-e, internet e/m/i bankarstva, pouzeća i slično nemam ni vremena ni strpljenja.
Dakle isključivo brojevi kartice, te sve ostalo šta ide u obrazac nezavisnog platnog procesora - sve pare unaprijed / sve meni a poštaru apsolutno ništa - ni lipe.
Pitanja o tome koliko je siguran takav način plaćanja, kakvim protokolima i "kol'kobitnom" enkripcijom se štite vaši podaci, kome se plaća a kome se daju brojevi kartice, kako ću ja znati kad vam to platim da će te vi to stvarno i poslati, zašto je to tako, itd, itd... - NISU DOBRODOŠLA! - ako do sad nikad nigdje niste plaćali na taj način - nemojte molim vas ni sada jer mi se neda o tome.
POUZEĆEM NE ŠALJEM i nije me moguće na to nagovoriti.
REZERVACIJE duže od 30 minuta ne radim tako da direktne uplate preko vašeg internet (e/m/i) bankarstva i NKS-a na moj IBAN nisu moguće jer je to prema mom osobnom mišljenju i kriterijima presporo, prestatično, staromodno, zaostalo, primitivno, prevaziđeno, te krajnje nepraktično za ovakve vrste mikro plaćanja.
Za slanje isti radni dan [čekaut] - autorizacija kartice/terećenje računa (10% popusta ako mi neko otkrije dobru i suvislu JEDNU hrvatsku riječ za ovo) mora biti kompletan prije 10:29 h.

INFORMACIJE:
- najprije zvati na mobitel (MOLIM PROČITATI CIJELI OGLAS OD POČETKA DO KRAJA i PREGLEDATI SVE FOTOGRAFIJE UZ OGLAS) broj: Nula Devet Pet / Osam Osam Osam Osam - Šest Šest Šest (NE ZVATI / NE KUPITI AKO NISTE SVE NAPISANO U OGLASU PROČITALI / RAZUMJELI i PRIHVATILI PO NAČELU: "TAKVO KAKVO JEST") - svaki dan 10-22 h može i nedjeljom.
a onda eventualno poslije:
- email - samo u vezi poveznice za plaćanje, adrese za slanje i broja za praćenje.

VAŽNO:
Sve što znam o ovome napisano je i naslikano u oglasu, te ne znam da li ova freza za nokte može služiti specifičnom području primjene za koju je kupujete - molim pročitajte cijeli oglas i pregledajte sve slike prije nego me zovete na telefon.
Na pismene upite u bilo kom obliku i bilo kakvog sadržaja (npr. za dodatne važne parametre koji se nikako ne daju iščitati/izgledati iz oglasa, dostupnost, mogućnost nabavke dodatnih nastavaka u lokalnoj drogeriji ili željezari i sl.) ako se prethodno nismo čuli telefonom, vam neću stići / htjeti odgovoriti - dakle mora biti govorni poziv na mobitel prije dopisivanja čak i ako ste jako prehlađeni ili u inozemstvu.
Slanje Tiskom te općenito plaćanja po uzeću (poštaru) sa moje strane nisu moguća.
Osim Hrvatske pošte nemam nikakve alternativne načine dostave ni za Zagreb, ni za ostatak Hrvatske (autobus, kad ne'ko ide i slično)
Osobno preuzimanje a po obvezatnom prethodnom telefonskom dogovoru (govorni poziv) za 140 kn sveukupno, moguće je isključivo u Novom centru Karlovca i to isključivo na adresi Senjska ulica kućni broj 1 - dakle dostave po raznim karlovačkim parkiralištima, benzinskim pumpama, rampama, naplatnim kućicama, tržnicama i slično ne radim.
Sve fotografije iz oglasa su autentične - osobno sam ih uslikao fotoaparatom.
Adresa koja piše u oglasu je točna. Za osobno preuzimanje molim koristite google alate / navigaciju ili slične lokacijske aplikacije predviđene toj namjeni. Nastavno tome nemojte me pokušavati "raspričavati" na telefon jer vam samo na osnovu toga neću dati popust, osim ako mi ne "velite" jednu suvislu hrvatsku riječ za: "Checkout", jasno ne u smislu odjave i odlaska iz npr. hotela, već u pogledu naplate/terećenja kartice prilikom kupovanja na internetu.
Prodaje se potpuno nov uređaj isti kao na fotografijama u oglasu.

KRAJ

aparat alat stroj set prijenosna prenosna brusilica za nokte električna freza za nokte prijenosni prenosni set sa nastavcima za manikiranje pedikiranje uređivanje oblikovanje poliranje noktiju ruku i stopala odstranjivanje izravnavanje ravnanje skidanje brušenje žuljanje guljenje gulenje deranje rašpanje turpijanje šmirglanje poliranje mrtve stare debele kože sa površine stopala, zanoktica

Karta

martina103102

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
20.06.2022. u 11:39
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1352 puta

martina103102

Svi oglasi ovog oglašivača