Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Philips Lumea Prestige IPL uređaj za uklanjanje dlačica - NOVO
  • Philips Lumea Prestige IPL uređaj za uklanjanje dlačica - NOVO
  • Philips Lumea Prestige IPL uređaj za uklanjanje dlačica - NOVO
  • Philips Lumea Prestige IPL uređaj za uklanjanje dlačica - NOVO

Philips Lumea Prestige IPL uređaj za uklanjanje dlačica - NOVO

Cijena
424,71 €
Šifra oglasa: 29926219

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Malešnica
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem Philips Lumea Prestige (BRI956/00) IPL uređaj za uklanjanje dlačica, nikad korišten.

Opći opis proizvoda:

Philips Lumea Prestige BRI956/00

Inovativna tehnologija Philips Lumea Prestige ima poseban senzor SmartSkin, koji savjetuje koja je postavka najbolja za vašu nijansu kože. Njime možete uklanjati dlačice po cijelom tijelu. Prema istraživanjima proizvođača tehnologija uklanja do 92% dlačica u samo 3 tretmana (individualno). Svjetlosni impulsi stimuliraju korijen dlačica i sprječavaju njihov rast.

Primjereno za različite vrste dlačica i kože
Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea se ne može koristiti za uklanjanje bijelih/sivih, svjetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodan za vrlo tamnu kožu. Kako biste održavali rezultate, ponovite tretman svakih 4 do 8 tjedana.

Funkcionalni nastavci
IPL aparat ima posebno oblikovan nastavak za lice koji ima ravni prozor veličine 2 kvadratna centimetra, te poseban filtar. Tako ćete bez brige uklanjati dlačice s lica. Veći nastavak s površinom 4,1 kvadratnih cm služi za veće površine poput nogu i trbuha. Ima i nastavak za bikini zonu koji je konkavno zaobljen i ima prozor veličine 3 cm2. Poseban nastavak za pazuhe ima prozor veličine 3 cm2.

Jednostavno korištenje
IPL aparat se jednostavno koristi. Može biti bežičan ili ga koristite s kabelom. Vrlo učinkovita žarulja jamči do 250 000 svjetlosnih impulsa u cijelom vijeku trajanja. U kompletu se nalaze 4 nastavka – za tijelo, lice, pazuh i bikini zonu.

shyboy

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
03.11.2019. u 18:02
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2527 puta

shyboy

Svi oglasi ovog oglašivača