Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • CRYO Penguin - mobilna krioterapija
  • CRYO Penguin - mobilna krioterapija
  • CRYO Penguin - mobilna krioterapija
  • CRYO Penguin - mobilna krioterapija
  • CRYO Penguin - mobilna krioterapija

CRYO Penguin - mobilna krioterapija

Cijena
15.130,40 €
Šifra oglasa: 39168652

Osnovne informacije

Lokacija
Poljska
Stanje
novo

Opis oglasa

°CRYO Penguin - mobilni je stroj za krioterapiju napravljen za učinkovite lokalizirane postupke krioterapije. Unaprijed postavljeni programi omogućuju vam da odaberete ciljanje određenih problema i izlaganje dijelova tijela niskim temperaturama. Ključne značajke integriranih sigurnosnih mehanizama uključuju precizan pirometar koji pokazuje željenu temperaturu kože i dvostruki laserski pokazivač koji pruža savršenu kontrolu udaljenosti.
CryoPenguin potiče reprodukciju stanica i cirkulaciju krvi što poboljšava dobrobit kao i zdravlje vaših kupaca. Može se koristiti za sigurno obnavljanje oštećenog tkiva, smanjenje znakova starenja ili poboljšanje cjelokupnog stanja kože.


1. Pametno dizajniran - °CRYO Penguin dizajniran je za jednostavnu upotrebu s ergonomskom mlaznicom za ručku, a spremnik je smješten u privlačnom spremniku.
2. Upravljanje boli i oporavak od ozljeda - Lokalizirana krioterapija također se može koristiti za ublažavanje boli, upale i ubrzavanje oporavka od ozljeda kroz kriogeno ohlađeni zrak koji prodire dublje u slojeve tkiva i povećava cirkulaciju krvi.
3. Ekstra siguran - °CRYO Penguin je siguran za korištenje jer sadrži lasere, senzore i druge mehanizme za kontrolu udaljenosti i tjelesne temperature ili osigurava da se uređaj isključi nakon mirovanja.
4. Lako prenosiv - Naš mobilni uređaj za krioterapiju nije samo opremljen kotačima koji osiguravaju jednostavan transport, već je i kompaktne veličine i lagan.
5. Jednostavan za rukovanje - s automatskim balanserom i unaprijed postavljenim protokolima kalibriranim za različite dijelove tijela, operateru olakšava posao. Protokoli se međusobno razlikuju.
6. Tretmani ljepote - Tretmani ljepote kao što su °CRYO Facials ili smanjenje celulita koriste lokaliziranu tehnologiju krioterapije. Njega lica povećava proizvodnju kolagena u koži i čini kožu vidljivo glatkom s obnovljenim mladenačkim sjajem.

LOKALIZIRANA KRIOTERAPIJA
Visoko učinkovit tretman cilja na područja tijela s niskim temperaturama, izazivajući niz učinaka oporavka i dobrobiti.
Na temperaturama od -162°C tekući dušik se primjenjuje u intervalima od 5-10 minuta kako bi se smanjila upala i ubrzala regeneracija.

Karta

nfoxSPORT

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
07.12.2022. u 13:13
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
114 puta

nfoxSPORT

Svi oglasi ovog oglašivača