• Tvrdo kuhana zemlja čudesa i kraj svijeta
  • Nemoj propustiti priliku!

Tvrdo kuhana zemlja čudesa i kraj svijeta

Cijena
16 €
Šifra oglasa: 45067783

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Centar
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Haruki Murakami: Tvrdo kuhana zemlja čudesa i kraj svijeta U ovome hiperaktivnom i neumorno domišljatom romanu najpopularniji (i najkontroverzniji) japanski književnik ponire u vrtlog zapadnjačke svijesti. "Tvrdo kuhana zemlja čudesa i Kraj svijeta" usisava čitatelja u pripovjedački “ubrzivač čestica”, gdje se sudaraju likovi šifranta podataka podvojene osobnosti, luckastog (i genijalnog) profesora, njegove debeljuškaste kćeri sklone ružičastoj odjeći i otvorenim razgovorima o seksu, a dojmu pridonose i zgodna knjižnjičarka zapanjujućeg apetita, Lauren Bacall, Bob Dylan, lubanje jednoroga što isijavaju snove i tajanstveni INKovci nastanjeni u pećinama ispod površine Tokija.

Zadivljujući spoj cyber-punka i kafkijanske fantazije, modernog i mitskog, cool i poetičnog, "Tvrdo kuhana zemlja čudesa i Kraj svijeta" Murakamijevo je rano remek-djelo koje najavljuje ambicije jednog od vodećih svjetskih romanopisaca današnjice.

Hanuki Murakami rođen je u Kiotu 1949. Autor je romana "Lov na divlju ovcu", "Tvrdokuhana zemlja čudesa" i Kraj svijeta", "Norveška šuma","Južno od granice, zapadno od Sunca", "Ljetopis Ptice-navijalice", "Moj slatki Sputnik"; publicističke knjige "Podzemlje: napad plinom u Tokiju i japanska psiha", te zbirki priča "Slon nestaje i nakon potresa". Dobitnik je mnogih književnih priznanja, uključujući i uglednu nagradu Jomimuri. Preveden na dvadeset i sedam svjetskih jezika, Murakami je danas jedno od najcjenjenijih pera suvremene proze.

Stranica: 363
Dimenzije: 14x22
Jezik: Zagreb
Pismo: Latinica
Stanje: Vrlo dobro
Uvez: Meki
Godina: 2005

Web trgovina prodavača

Antikvarijat Biblos

4,9 (14)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
01.10.2024. u 06:13
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
7 puta

Antikvarijat Biblos

4,9 (14)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska