Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Najbolji pedal FISHING kayak na tržištu
  • Najbolji pedal FISHING kayak na tržištu
  • Najbolji pedal FISHING kayak na tržištu
  • Najbolji pedal FISHING kayak na tržištu

Najbolji pedal FISHING kayak na tržištu

Cijena
1.300 €
Šifra oglasa: 40918003

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Pula, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Stability: ovi kajaci su općenito širi i ravni od kajaka s kokpitom, što ih čini stabilnijima u vodi. To je posebno važno prilikom ribolova u nemirnoj ili valovitoj vodi, jer omogućuje ribolovcima da održe ravnotežu i usredotoče se na ribolov.

Sloboda kretanja: ovi kajaci pružaju veću slobodu kretanja u usporedbi s kajacima s kokpitom, jer ribolovac sjedi na vrhu kajaka umjesto unutar kokpita. To olakšava izvođenje zabačaja, namatanje ribe na udicu i kretanje kako bi se pristupilo opremi i priboru.

Samoodvodnjavanje: ovi kajaci su samoodvodnjavajući, što znači da će se svaka voda koja uđe u kajak isušiti kroz otvore za odvodnju na dnu kajaka. Ova značajka je posebno korisna prilikom ribolova u nemirnoj ili valovitoj vodi, jer pomaže održavati kajak suhim i sprječava da se natopi vodom.

Pohrana opreme: ovi kajaci obično nude više prostora za pohranu od kajaka s kokpitom, s dovoljno mjesta za opremu i pribor. To je važno za ribolovce koji moraju ponijeti više štapova, kutija s priborom, hladnjake i drugu opremu na svoje ribolovne izlete.

1 veslo, 1 udobno podesivo sjedalo s aluminijskim okvirom, 1 pogonski sustav s pedalama ili 1 komadni pedal, 1 podesivi držač štapova, 1 ručka, 1 trokutasta otvor, 3 ugrađenih držača štapova, 1 crna elastična traka, 12 vodonepropusnih čepova, 1 sustav kormila, 1 poklopac odvodnje, 1 držač za čaše, 6 aluminijskih šina, 1 rupa za fish finder, 4 protuklizne podloge za noge.
Dimenzije:390-92ccm
Kategorije: Kajak, Pedalni kajak, Kajak rotacijskog oblikovanja, Kajak za sjedenje na vrhu
Oznaka: Kajak s nosivošću od 400 lb"

"Otkrijte svoju avanturu na vodi s lakoćom - kajak: Najbolji suputnik za avanture!"

Karta

BaderHari

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
08.07.2023. u 15:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
298 puta

BaderHari

Svi oglasi ovog oglašivača