Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Nokia Beacon 3
  • Nokia Beacon 3
  • Nokia Beacon 3

Nokia Beacon 3

Cijena
106,18 €
Šifra oglasa: 32421494

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Srednjaci
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem Nokiu Beacon 3, garancija, dobio ma poklon prilikom produživanja usluge u A1.

Nokia Beacon 3 je vodeći proizvod na tržištu koji će zauvijek zaustaviti ometanja WiFi signala. Jedinstveni softver u realnom vremenu otkriva i 100% zaobilazi sve smetnje, usmjerava tvoju mrežu do najboljeg kanala čime tvoj WiFi signal ostaje savršen u svakom kutku tvog stana ili kuće.

Osim toga, Beacon se instalira putem mobilne aplikacije pa dodatna bušenja nisu potrebna!


Bilo da se radi o mreži od 2.4GHz ili 5GHz mreži, Nokia Beacon 3 naprednim algoritmima upravlja WiFi kanalima te se u svakom trenu može prebaciti na najbolji, najslobodniji kanal ako ocijeni da za tim ima potrebe.
Možeš biti siguran kako nećeš osjetiti nikakva zastajkivanja prilikom pregleda zahtjevnijih video sadržaja ili preuzimanja velikih datoteka.

Bitno je napomenuti i kako Beacon3 jedinica dolazi s 4 LAN utičnice te možeš dodati sve žičane mrežne uređaje koje želiš bez da povlačiš kablove i bušiš rupe po stanu kako bi došao do routera. Isto vrijedi i za internetsku televiziju u drugim sobama ili katovima - dovoljno je postaviti dodatni Beacon 3 uređaj u već postojeću mrežu i TV je spreman.

Instalacija se obavlja putem mobilne aplikacije, a važno je naglasiti da možeš biti u bilo kojem dijelu svoga stana jer roaming između Beacon 3 jedinica ne ostavlja nepokriven prostor nego te odmah registrira na drugu jedinicu koja ti je u boljem dometu, a tvoj WiFi signal ostaje savršen.

Karta

vekisazg

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
16.11.2020. u 11:50
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3338 puta

vekisazg

Svi oglasi ovog oglašivača