Ovaj oglas je neaktivan.
Pronjuškaj slične oglase.
Osnovne informacije
- Lokacija
- Grad Zagreb
Opis oglasa
Mliječni kefir nastaje tako što se u kravlje, ovčije ili kozje mlijeko stave grumenčići kefira, simbioze od bakterija mliječne kiseline, streptokoka, mikrokoka i gljivica i tako ostave jedan do dva dana. Pri tome se mlijeko fermentira. Optimalna temperatura je od 10 °C do 25 °C. Sadržaj alkohola može varirati od 0,2 do maksimalno 2 promila. Masti i proteini odgovaraju sastavu mlijeka koje se koristi. Takav kremasti napitak ima kiselkast ukus.
Gljivu su uzgajali tibetanski monasi. Ima navedena ljekovita svojstva:
- regulira izmjenu obrambenih tvari u organizmu.
- liječi bolesti srca, udara i razgrađuje kolesterol u žilama.
- liječi gušteraču, jetru i slezenu.
- liječi žuč, čisti žučne kanale, dvanaesterac i otapa žučne kamence.
- liječi želudac i crijeva, dvanaesternik i otapa žučne kamence.
- gljiva stvara antibiotik i liječi upalna mjesta u organizmu.
- regulira krvni tlak.
- liječi oboljele bubrege i kontrolira bubrežne potove.
- otklanja, odnosno koči razvitak novih metastaza.
- regulira mlitavost i umornost koji su prouzročeni stresovima.
Gljivu su uzgajali tibetanski monasi. Ima navedena ljekovita svojstva:
- regulira izmjenu obrambenih tvari u organizmu.
- liječi bolesti srca, udara i razgrađuje kolesterol u žilama.
- liječi gušteraču, jetru i slezenu.
- liječi žuč, čisti žučne kanale, dvanaesterac i otapa žučne kamence.
- liječi želudac i crijeva, dvanaesternik i otapa žučne kamence.
- gljiva stvara antibiotik i liječi upalna mjesta u organizmu.
- regulira krvni tlak.
- liječi oboljele bubrege i kontrolira bubrežne potove.
- otklanja, odnosno koči razvitak novih metastaza.
- regulira mlitavost i umornost koji su prouzročeni stresovima.
- Oglas objavljen
- 14.04.2013. u 14:55
- Do isteka još
- oglas istekao
- Oglas prikazan
- 3053 puta