Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Schiit Mani Phono Preamp
  • Schiit Mani Phono Preamp
  • Schiit Mani Phono Preamp
  • Schiit Mani Phono Preamp
  • Schiit Mani Phono Preamp
  • Schiit Mani Phono Preamp
  • Schiit Mani Phono Preamp

Schiit Mani Phono Preamp

Cijena
119,45 €
Šifra oglasa: 27394400

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem gramofonsko pretpojačalo Schiit Mani. Iza imena Schiit stoje audiofilski veterani Jason Stoddard (Sumo) i Mike Moffat (Theta). Dvojac ima neuobičajen smisao za humor što je vidljivo iz imena i njihove službene stranice, ali su im zato proizvodi poprilično ozbiljni.

Pretpojačalo ima mogućnost spajanja MM (47K) i MC (47) zvučnica te dodatno naštimavanje gainova na 30dB, 42dB, 48dB i 59dB.

Uz uređaj dolaze dva adaptera, s time da je jedan za UK područje (funkcionalan, ali je potreban dodatni adapter od 30-ak kuna). Žica od EU adaptera je dodatno DIY-oklopljena te je postavljen feritni prsten. Oklop, bužir i feritni prsten se mogu ukloniti bez ikakvih problema.

Posjedujem originalnu ambalažu i račun.

S obzirom na filozofiju dvojca Stoddard/Moffat, tvrtka ne ulaže u reklamu i na sve načine pokušavaju 'skratiti' put do kupca tako da se ne radi o toliko razvikanim proizvodima. No u mnogim recenzijama (video-prilog) Schiit Mani se je pokazao daleko boljim od podosta skupljih uređaja poznatijih proizvođača poput Rega, Pro-Ject, Cambridge Audio, Musical Fidelity, Arcam, Graham Slee…
Usporedba sa Arcam rPhono https://www.youtube.com/watch?v=QHfVbDlwMR8 i Rega Fono MM Mk3 https://www.youtube.com/watch?v=K_7t-YmxN9o

Uređaj je nabavljen od britanske podružnice i garancija vrijedi još godinu dana.

Made in USA.

Važna napomena: eventualnim pojedincima koji bi mi htjeli skrenuti pozornost na cijene na američkoj stranici proizvođača predlažem da sa iste naruče neosiguranu pošiljku i okušaju sreću sa carinskim i HP potraživanjima.
Svi ostali su dobrodošli.

Cijena: 900Kn
Zamjene me ne zanimaju.

tinbor

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
07.01.2019. u 13:29
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1118 puta

tinbor

Svi oglasi ovog oglašivača