Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Onkyo TX-SR 605 - AV receiver
  • Onkyo TX-SR 605 - AV receiver
  • Onkyo TX-SR 605 - AV receiver
  • Onkyo TX-SR 605 - AV receiver

Onkyo TX-SR 605 - AV receiver

Cijena
200 €
Šifra oglasa: 39222960

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Zvijezda
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

AV Receiver s izrazito dobrom audio stranom.
Kupljen je iz druge ruke, da bi služio, i dobro služi, kao pojačalo 5.1.
Radi mi u režimu MultiCh, gdje nema audio procesiranja, nego samo pojačava i daje na zvučnike onako kako dobije od playera, preko analognih RCA kabela koji se priključuju na ulazne RCA konektore na stražnjoj ploči u sekciji s oznakom DVD.
Osim tastera MultiCh, na prednjoj ploči imam pritisnut i taster Pure Audio, čime je isključena cijela video sekcija, pošto mi slika iz playera ide preko HDMI-ja izravno u TV.
U ovakvoj primjeni postavke u skupini zvučničke konfiguracije nisu relevantne i ne treba ih podešavati, ali imaju dvije postavke izvan te skupine koje treba podesiti. Jedna je otpor zvučnika koji u slučaju 6 ili 8-omskih zvučnika treba biti na 6, a ne biti ostavljen na 4. Druga je osjetljivost subwoofera, koju u slučaju pretjeranog basa treba podignuti na 10 ili čak 15 kako bi se pretjerani bas sanirao.
Uređaj ima korisničke upute, ali nema daljinski, ni kalibracijski mikrofon, kao ni originalnu ambalažu, pa je preuzimanje osobno, u mom dvorištu, ili kod naplatnih kućica od autoceste.
Ako je player slabijih mogućnosti, pa se od receivera traži više od same pojačalne funkcije, sva podešavanja receivera moguća su i bez daljinskog, s prednje ploče, uključujući i manualnu zvučničku kalibraciju.
Uređaj u navedenoj primjeni radi ispravno, a ostale funkcije nisu isprobavane. Opće stanje je solidno, osim što gornja ploča ima oštrijih oštećenja, koja se bolje osjećaju pod rukom, nego što se vide.

Ako kupac želi primjenu Njuškalove usluge PayProtect, ja mogu na njegov zahtjev odmah izmijeniti oglas u tom smislu.

Karta

Oglas objavljen
12.01.2024. u 10:54
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
347 puta