Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SONY CDP-X559ES
  • SONY CDP-X559ES
  • SONY CDP-X559ES
  • SONY CDP-X559ES

SONY CDP-X559ES

Cijena
557,44 €
Šifra oglasa: 26433365

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Zvijezda
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem CD player `ESPRIT` serije vrhunske klase, crne boje s masivnim anti-rezonantnim bakrenim unutarnjim kućištem. Ima gotovo 14 kilograma! Posjeduje odvojena dva napajanja; trafo za AUDIO i drugi trafo za DIGITAL krugove. Uređaj je u mint stanju, s originalnim drvenim bočnim stranicama. Originalni daljinski RM-D991, mint stanje. Bez problema čita sve cd-ove, originale kao i cd-r/rw. Vizualno je u 10/10 stanju, a što se zvuka tiče tu nema primjedbi-old school iz 1992. godine: CD mehanizam KSS-272A, poboljšaniAdvanced PULSE Digital Converter CXD2562Q, 4 programa play moda, nogice s slojem fine keramike, istinski šminkerski i šampionski izgled. Posjeduje optički, fiksni i varijabilni RCA izlaz odnosno, ima ugrađeno aktivno pojačalo čiji volumen možete regulirati u velikom rasponu, plus ako spojite slušalice dodatno možete regulirati volumen preko potenciometra. To znači da ovaj player savim dobro radi bez pojačala i zvučnika-trebat će vam jedino neke pristojne hifi slušalice. Stanje vidljivo na slikama, razlog prodaje je što mi je višak, imam još nekoliko Sony esprit CD player-a (2 komada cdp-x33es itd.)
Dakle, vrhunski referentni uređaj za vrhunski audiofilski užitak. Rijetko se nađe na prodaju takva oćuvana i ispravna komponenta!
Više tehničkih detalja na:

https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/cdp-x559es.shtml

NAPOMENA:
***** Opis i funkcionalnost su rezultat mojeg viđenja i opažanja kao i funkcionalnih testiranja koje sam proveo na svim komponentama!
***** Prodajem u najboljoj vjeri da je oprema potpuno funkcionalna i ispravna jer je ispitana u svim režimima rada te radi ispravno i pouzdano!
***** Na korištenu opremu koju prodajem kao svoju osobnu imovinu zbog godina starosti iste ne mogu dati garanciju!
***** Ne mijenjam opremu - samo prodaja dolazi u obzir!

Moophy

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
26.06.2019. u 17:16
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1421 puta

Moophy

Svi oglasi ovog oglašivača