• Električna industrijska grijalica 2 KW
  • Električna industrijska grijalica 2 KW
  • Električna industrijska grijalica 2 KW
  • Električna industrijska grijalica 2 KW
  • Električna industrijska grijalica 2 KW
  • Nemoj propustiti priliku!

Električna industrijska grijalica 2 KW

Cijena
40 €
Šifra oglasa: 45263481

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Zapad, Siget
Stanje
novo

Opis oglasa

ODABERITE POUZDANE GEKO ALATE

Čvrsta, učinkovita električna grijalica snage do 2 kW. Opremljen 3-stupanjskom regulacijom snage grijanja i termostatom.

GEKO G80400

Vrsta grijača: električni

Napajanje: 230V 50/60Hz

Snaga uređaja: 2 kW

Radni opseg: 3

Težina: 3,4 kg


Značajke i funkcije

Višezadaćnost i funkcionalnost

Maksimalna učinkovitost, niski operativni troškovi

Grijalice na struju stalan su izvor topline koji se često koristi tijekom renoviranja. Savršene su za manje prostorije koje se povremeno griju ili suše, kao i za manje završne radove. Posebno se preporučuju soboslikarima, žbukerima i keramičarima koji ih brzo i jednostavno koriste.

Električni grijači osiguravaju udobnost korištenja - ne ispuštaju ispušne plinove, jednostavni su za korištenje i ne troše kisik. Dizajnirani su za kontinuirani rad i osiguravaju nesmetanu instalaciju na bilo kojem odabranom mjestu. Grijači poljske marke GEKO jedni su od najboljih uređaja na tržištu u svom cjenovnom segmentu.

Performanse, sigurnost i pouzdanost

Provjeren dizajn, cijenjen od strane milijuna korisnika

Električna grijalica ima  dvije važne prednosti:  prvo, ima ventilator, koji brže raspoređuje toplinu u prostoriji i omogućuje vrlo brzo postizanje očekivane temperature. Drugo, jedino u električnom grijaču nema otvorenog plamena, što značajno povećava sigurnost: u skladištima tekstila ili slikarskim radionicama to je jedini mogući izbor

Učinkoviti grijač GEKO G80400  odlikuje se vrlo tihim radom i snagom do 2 kW . Uređaj ima grijač izrađen od posebnog kompozita bakra i nehrđajućeg čelika, zahvaljujući čemu savršeno prenosi toplinu. 

Karakteristična karakteristika uređaja je veliki protok zraka koji omogućava brzo i učinkovito zagrijavanje objekta - ventilator izbacuje veliku dozu zagrijanog zraka, što dovodi do odgovarajuće cirkulacije toplog zraka u prostoriji.

Uređaj  karakterizira metalno kućište obloženo prahom koje štiti unutarnje komponente i jamči visoku otpornost na mehanička oštećenja.

Prednost električne grijalice je što brzo proizvodi toplinu  i predaje je grijanoj prostoriji. Grijalica može funkcionirati kao grijanje, ali i kao ventilacija/hlađenje. Uređaj ima široku primjenu u građevinarstvu, skladištima, stočarstvu, kućama, vikendicama itd.  Lagan je i ima ručku pa se lako pomiče.

Karakteristična značajka električne grijalice GEKO G80400 je  veliki protok zraka s 3-stupanjskom regulacijom (30/1000/2000 W)  , što omogućuje brzo i učinkovito zagrijavanje objekta ili radnog mjesta -  bez problema možete raditi u prostorijama grijanim na električnu energiju.

Prednost ove vrste grijača je i jednostavnost korištenja i jednostavnost održavanja.


Šaljemo poštom,račun,garancija.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.
PDV URAČUNAT U CIJENI

Tags
Električna grijalica
Grijalica
Grijalica na struju
Industrijska grijalica
Kalorifer
Električni industrijski kalorifer

Karta

Trgopromet-Marić d.o.o

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
21.10.2024. u 14:44
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
21 puta

Trgopromet-Marić d.o.o

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi