• Impregnacija kamena mokri efekt
  • Nemoj propustiti priliku!

Impregnacija kamena mokri efekt

Cijena
22,35 €
Šifra oglasa: 36532775

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Vugrovec Donji
Stanje
novo

Opis oglasa

Ovaj proizvod možete pronaći i u trgovini građ. materijala D.S.G., Dugoselska cesta 92, Sesvetski Kraljevec. Tel.: 01/4816609.

Efekt mokrog kamena
Izuzetno jako osvježavanje boje
Ostaje prirodna struktura
Za upojni prirodni i umjetni kamen
Za unutra i vani
Impregnacija za kamen smanjuje osjetljivost na prljavštinu, čini podlogu vodoodbojnom i smanjuje osjetljivost na mrlje.
Potrošnja: 1 l dovoljna za cca. 15–20 m²

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000

Impregnacija kamena – informacije o proizvodu
Impregnacija kamena: posebno jako osvježavanje boje – mokri efekt! Pojačava prirodnu strukturu podloge. Za upojni prirodni i umjetni kamen. Za unutarnju i vanjsku primjenu. Produbljuje i pojačava boju i jače naglašava strukturu bez sjaja. Površine izgledaju intenzivnije boje i svježe, gotovo kao da su mokre. Impregnacija smanjuje osjetljivost na prljavštinu, čini podlogu vodoodbojnom i smanjuje osjetljivost na mrlje.

Područja primjene impregnacije kamena
Za sve upojne površine prirodnog i umjetnog kamena, betonske podloge, isprani beton, škriljevac, mramor, pješčenjak, teraco porpfir, betonske površine, pješčenjak koji izgleda previše blijedo i bezbojno i sl. . Za unutarnju i vanjsku primjenu: podovi, stepeništa, ulazi u kuće, terase, balkoni, prozorske daske. Također pogodan i za paljeni ili piljeni granit.

Primjena: Podloga mora biti suha, čista i bez mrlja. Nanosi se valjkom za boju ili kistom, ravnomjerno i tankoslojno. Međutim, nanijeti samo onoliko koliko površina može upiti. Ne nanositi prekomjernu količinu, spriječiti stvaranje lokvica. Ne smije biti pruga. Vrijeme sušenja iznosi otprilike 30 minuta. Za to vrijeme ne koristiti površine. Dodatno impregniranu površinu zaštititi od utjecaja vlage 2 dana.

Upute za korištenje imregnacije za kamen
Površine koje će se impregnirati moraju biti obavezno suhe. Nakon sušenja nastale bijele mrlje ukazuju na vlagu u kamenu. Pokrivne površine moraju biti zaštićene od prodiranja vlage sa stražnje strane iz podloge. Kod većih površina uveijk raditi djelomično. Zaštititi stakla i površine koje su osjetljive na otapala. Ne primjenjivati na temperaturama nižim od 10°C. Ne upijajuće, polirane ili fino brušene površine ne mogu se impregnirati.

Info: ako je podloga jako strukturirano, kako bi proizvod dospio i u udubljenja preporučuje se nanošenje četkom. Valjak je idealan kod glatkih površina.

Web trgovina prodavača

Karta

KGM ONLINE D.O.O.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
26.08.2024. u 10:18
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
2058 puta

KGM ONLINE D.O.O.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska