• Impregnacija za fasade Silifirn L
  • Nemoj propustiti priliku!

Impregnacija za fasade Silifirn L

Cijena
21,59 €
Šifra oglasa: 36532913

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Vugrovec Donji
Stanje
novo

Opis oglasa

Impregnacija za fasade Silifirn L

✓ Vrlo učinkovita
✓ Prozirno sušenje
✓ Može se premazivati
✓ Otporna na lužine
✓ Odbija prljavštinu

MOGUĆA PRODAJA PO PONUDI - osobno preuzimanje u skladištu. Ako trebate pomoć, nazovite nas na 0919182000

Impregnacija za fasade Silifirn L
Hidrofobiranje s bisernim efektom, sprječava upijanje vlage i vode, odgađa stvaranje mahovine/zelenila, olakšava čišćenje fasade, visoka dubina prodiranja, visoka paropropusnost, vn stavara film, bezbojna i transparentna, sadrži otapala.



Podaci o impregnaciji
Siloksan impregnacija za fasade, na bazi vode, gotova za primjenu, sadrži otapala, za mineralne podloge. Štiti od vlage i obilne kiše svojom hidrofobizacijom. Sprječava oštećenja od mraza i gubitak topline. Za žbuku, klinker, prirodni kamen, beton, opeku, pješčenjak i mineralne premaze.

Hidrofobna, može se razrijediti s vodom, transparentno sušenje, prozračna
Sadrži otapala, može se premazivati, odbija prljavštinu, visoko paropropusna
Mikroporozna, vrlo učinkovita, prozirno sušenje, može se premazivati
Otporna na lužine, odbija prljavštinu
Slabog mirisa – jer ne sadrži aromate
Sa Silifirn L mogu se impregnirati mineralne podloge kako bi se učinile vodoodbojnima.
Silifirn L pokriva podlogu tankim, prozirnim, ne ljepljivim silikonskim slojem, pri čemu se paropropusnost i izgled tretiranih građevinskih materijala ne mijenja.
Za obradu sa Silifirn L pogodne su podloge: cementna i vapnena žbuka, prirodni kamen, opeka, beton, porozni beton, pješčenjak, kao i premazi na bazi vapna, cementa i silikata.
Nije pogodna za građevinske materijale izrađene od gipsa.
Zbog značajnog smanjenja upijanja vode tretirano ziđe zaštićeno je od uništavanja (oštećenja od mraza) i onečišćenja, a smanjuju se i troškovi grijanja.

Podloga za korištenje impregnacije za fasade
Površina koju je potrebno impregnirati mora biti suha, nosiva, upojna i očišćena od razdvajajućih tvari (masti, oplatno ulje itd.), izraslina i zelenila.
Obrada: Impregnaciju Silifirn L odozgo prema dolje nanijeti sa kistom ili četkom, 2x svježe u svježe. U slučaju jako upijajućih podloga, nakon sušenja ponoviti postupak. Količinu prilagoditi upijajućoj podlozi, ako je potrebno isprobati na probnoj površini.
Potrošnja: 400 – 600 ml/m² kod dva nanosa – ovisno o podlozi. Točnu potrošnju utvrditi na probnoj površini.



Upute za korištenje impregnacije
Nije pogodno za površine koje sadrže gibs. Pridržavati se uputa tehničkog i Sigurnosno-tehničkog lista. Za vrijeme obrade i sušenja održavati temperaturu podloge i okoline od najmanje +5 °C. Alat odmah nakon korištenja očistiti sredstvo za čišćenje kistova PUFAS ili decotric Pinselreiniger. Skladištiti dobro zatvorenim i na hladnom mjestu.
Opasnost: Može biti smrtonosno ako se proguta i uđe u dišne putove. Ponovni kontakt može dovesti do grube ili ispucale kože. Držati izvan dohvata djece. Ne udisati paru. Nosti zaštitne rukavice/zaštitu za oči. KOD KONTAKTA S KOŽOM (ili kosom): svu kontaminiranu odjeću odmah skinuti. Kožu oprati s vodom (tuširanje). AKO SE PROGUTA: Odmah nazvati CENTAR ZA OTROVANJA ili liječnika. NE izazivati povraćanje. Ako je potreban liječnički savjet, pokazati pakiranje ili etiketu proizvoda. Držati podalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora zapaljenja. Ne pušiti. Držati na dobro prozračenom mjestu. Držati pakiranje dobro zatvorenim.
U slučaju požara: CO2, prah za gašenje ili šprej s vodom. Sdržaj/pakiranje zbrinuti u skladu s lokalnim/regionalnim/nacionalnim propisima.
Sadržaj: ugljikovodike, C10-C13, N-alkane, ISO-alkane, ciklični spojevi, < 2 % aromata. UFI K1K6-9NRY-SC1X-635D. Reciklirati samo potupno ispražnjena pakiranja. Ostatke proizvoda odložite u problematično odlaganje otpada.

Pakiranje: 1 l
EAN CODE: 4007954148013

Web trgovina prodavača

Karta

KGM ONLINE D.O.O.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
10.07.2024. u 11:53
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
703 puta

KGM ONLINE D.O.O.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska