• GARAŽNA VRATA | model PrimoPLUS
  • Nemoj propustiti priliku!

GARAŽNA VRATA | model PrimoPLUS

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 22928183

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Zaprešić, Sjever
Širina
200 mm
Visina
200 mm
Okvir
sa okvirom
Stanje
novo

Opis oglasa

GARAŽNA VRATA.
Model: PrimoPLUS
Boja panela: Bijela.
Motor: ProTIM HD800
Namjena: Kućna garažna vrata.

Garažna Vrata PrimoPLUS.
Vrhunska garažna vrata PrimoPLUS za kućnu namjenu!
Brza vrata. Sigurna vrata. Izolirana vrata. Garažna sekcijska vrata PrimoPLUS odlično su rješenje za brz ulazak u Vašu garažu. Vrata se sklapaju od više panela složenih jedan na drugi visine 50 - 61 cm. Panel od vrata s ispunom debljine 40 mm. Uz jak motor od 800-1800 Nm vrata se vrlo brzo i lako podižu. Način otvaranja garažnih vrata može biti ručno, motorno na daljinski, pomoću tipkala ili mobitela.

Odlična vrata za svaku situaciju ugradnje. Oblik garažnog otvora nebitan je kad je riječ o sekcijskim vratima. Pravokutna, zakošena, sa segmentom ili lukom – sekcijska vrata uvijek su odlično rješenje. Podizna sekcijska vrata imaju odličnu otporost na protuprovalnost. Ovime su obuhvaćena vrata bez dodataka, npr. ostakljenje. Neka Vaša garažna vrata postanu najsigurniji dio garaže.

Budite sigurni s našim vratima. Sigurna zaštita s osiguranjem od nasilnog podizanja. Kada su garaža i kuća izravno povezane preporučuju se dobro izolirana garažna vrata. PrimoPLUS sa talijanskim panelom debljine 40 mm za termo izolaciju garaže. Odličan način kontrole nad troškovima za potrošnju energije. Moderan dizajn vrata. Veliki izbor boja i uzoraka panel.


# Cijena
Za cijenu vrata s montažom kontaktiraje nas na mail/tel. niže kako bi Vam poslali ponudu. Cijene ovise od veličini vrata, mjestu ugradnje, boji, debljini panela, učestalosti otvaranja i vrsti motora. Radi situacije na tržištu cijene se mjenjaju. Hvala na razumijevanju:
e-mail: info@primotim.hr
telefon: 01/ 3356 300
telefon: 01/ 3356 301

-------------------------------------

Posjetite naš izložbeno-prodajni salon garažnih vrata na adresi:
Ulica kardinala Alojzija Stepinca 44 A
10290 Zaprešić - Hrvatska
Radno vrijeme: Pon-Pet 08-16 sati
www.primotim.hr

_______________________
Napomena:
Zadržavamo pravo izmjene cijena bez prethodne najave. Primo Tim d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda i promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode koje ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće pošaljite upit na info@primotim.hr

Karta

Primo Tim

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
11.06.2024. u 11:00
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
3312 puta

Primo Tim

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska

Povezani oglasi