• LJESTVE ZA KOORDINACIJSKI TRENING
  • LJESTVE ZA KOORDINACIJSKI TRENING
  • Nemoj propustiti priliku!

LJESTVE ZA KOORDINACIJSKI TRENING

Cijena
16 €

+ zaštita kupca 1,69 €

+ dostava od 0,00 €

Kupi uz dostavu od 0,00 €

Putem BOX NOW paketomata

Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više

Šifra oglasa: 38947158

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Brestje
Stanje
novo
Interna šifra
00005067

Opis oglasa

Zašto je ovaj proizvod za vas? Izrađene od snažnih najlonskih traka i izdržljivih plastičnih klinova, ove su okretne ljestve dizajnirane da vam pomognu poboljšati fokus, koordinaciju, ubrzanje, snagu nogu, ravnotežu i tempo. Ima podesivu duljinu s posebnim dizajnom koji vam omogućuje odabir između 8, 12 i 20 stepenica. Koristite ove ravne ljestve za igranje nogometa, košarke, tenisa i ragbija. Paket također uključuje praktičnu torbu za nošenje koja vam omogućuje jednostavan transport i transport agility ljestvi. Neke od izvanrednih karakteristika ovog proizvoda: visokokvalitetne okretne ljestve za sportaše; Praktičan i jednostavan dizajn; Podesiva duljina s klinovima 8/12/20; Izrađeno od najlonskih traka za trajnost; Čvrsti plastični klinovi; Sklopiv i lagan; BONUS: transportna torba pogodna za putovanja; 15-inčni podesivi razmak između prečki Može vam pomoći da poboljšate okretnost, ravnotežu, brzinu i koncentraciju; Može podržati razvoj osnovnih vještina, koordinacije i ritma. Trenirajte jače nego ikad s našim nevjerojatnim agility ljestvama!



- PRAVA SVRHA: Poboljšanje vaše okretnosti, ravnoteže, brzine i vremena reakcije lakše je s našim vrhunskim koordinacijskim ljestvama, fantastičnim dodacima za trening koji vam omogućuje da trenirate jače i bolje nego ikad!

- MNOGE KORISTI: Uključivanje naše nogometne ljestvice u svoju rutinu treninga može vam pomoći da zagrijete tijelo prije treninga visokog intenziteta, što vam može pomoći u sprečavanju ozljeda zglobova i mišića. Ove ravne ljestve mogu se koristiti za usmjereni i kombiniranii trening pokreta, što vam može pomoći da poboljšate raspon pažnje, koncentraciju i okretnost.

- PRILAGODLJIVI DIZAJN: Željeli smo vam predstaviti novu i poboljšanu verziju klasičnih ljestvica za vježbanje. Kako bismo vam omogućili prilagodbu treninga i izvlačenje najboljeg iz treninga, naše ljestve za vježbanje su potpuno podesive.

- KVALITETNA IZVERDBA: Ovaj dio opreme za vježbe na ljestvama izrađen je od najkvalitetnijih najlonskih traka za dodatnu trajnost i čvrstoću. Sadrži izdržljive plastične klinove za dodatnu čvrstoću i elastičnost. Ravne ljestve mogu se koristiti na bilo kojoj ravnoj površini, u teretani, kod kuće ili na otvorenom.

PRENOSNI I LAKI: S našim ljestvama za prepreke imat ćete i praktičnu torbu za nošenje koja će vam omogućiti da sa sobom ponesete ljestve za vježbanje na terenu na svaki trening. Koristite ga za atletske treninge, nogomet, nogomet, košarku, hokej, lacrosse, tenis, badminton ili ragbi za vježbanje kako biste poboljšali svoje vještine.


Nevjerojatne podesive ljestve neophodan su dodatak za bilo kojeg sportaša ili ljubitelja fitnesa.

Kako kupiti?
Kupovina je moguća samo u Molydon webshopu ( link ispod oglasa)

Dostava 29 kn

Načini plaćanja navedeni na webshopu

Web trgovina prodavača

Karta

Molydon

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
09.11.2022. u 14:30
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
499 puta

Molydon

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska