• Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE
  • Nemoj propustiti priliku!

Strip PRINC NOĆI, YVES SWOLFS, BOOKGLOBE

Cijena
54,90 €
Šifra oglasa: 45256195

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Izdanje
Ostala izdanja
Izdavač
Ostali izdavači
Glavni junak
Ostali heroji
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem strip integral „Princ noći" br.1-6, prijevod djela: Le Prince de la Nuit, knjiga Bookglobe Bestseller br.2, autor Yves Swolfs, rasprodano izdanje kojeg više nema u prodaji,

jezik: hrvatski,
prijevod: Milena Benini,
scenarij i crtež: Yves Swolfs,
broj stranica: 290,
boja: crno/bijelo,
uvez: tvrdi uvez,
format: 15 × 20,7 cm,
izdavač: Bookglobe, Zagreb,
godina izdanja: 2005.

Strip je očuvan, u izvrsnom stanju, na zahtjev šaljem i dodatne fotografije.
Preuzimanje na adresi u Zagrebu, a za ostatak Hrvatske šaljem poštom ili preko Tisak kioska tj. kako se već dogovorimo.
Postoji mogućnost slanja u inozemstvo.
Obećajem vrhunsko pakiranje i zaštitu stripa kako bi se isti zaštitio, a izbjeglo oštećenje prilikom transporta i tijekom uobičajene manipulacije.
Plaćanje uplatom na tekući račun ili pri primopredaji.
Kontaktirati me molim Vas možete u inbox i/ili na +385 99 230 94 15, pogledajte i druge moje oglase, hvala lijepa.

Kratak opis:
Kada jedne snježne noći, u srednjevjekovnoj Francuskoj, zlokobni stranac posjeti usamljeni zamak Rougemont i njegovim gospodarima donese smrt i prokletstvo, to će odrediti sudbinu muških potomaka te plemićke kuće. Stoljećima nakon toga će prvorođeni sin grofova Rougemont život posvećivati lovu i uništenju bića koje je unijelo prokletstvo vampira u porodicu.
Pratimo priče nekih od njih..

Princ noći, svezak 1. Lovac
Prvi dio horor serijala. Puzeća noć, sveprisutni strah, zastrašujući krici nevinih žrtava.. ni kapi krvi na mjestu zločina. Nema bijega od vladara noći – vampirskog gospodara Kergana. Potomci obitelji de Rougemont stoljećima su s njim vodili borbu na život i smrt. Za sada bezuspješno..

Princ noći, svezak 2. Inkvizitorsko pismo
Tajanstveni ormarić otkriva dokaze iz davno prošlih vremena. Prokletstvo obitelji de Rougemont zahvatilo je i posljednjeg potomka, Vincenta, koji se mora licem u lice suočiti s demonskom personifikacijom drevnog zla. No, demon i dalje drži adute u svojim rukama..

Princ noći, svezak 3. Pun Mjesec
Završni dio prve trilogije. Borba između Vincenta i Kergana kulminira. Protivnici se sukobljavaju u ruševinama tvrđave Rougemont, gdje je u mračnom vijeku počelo prokletstvo obitelji. Tko će izaći kao pobjednik iz borbe dobra i zla?

Princ noći 4. Maximilienov dnevnik
Lovac je pao. Onaj tko je, međutim, bio uvjeren da je konačno eliminirao svoj plijen.. Vincent Rougemont je možda objasnio da je uspio poraziti vampira, njegova prisutnost na mjestu zločina bila je dovoljna kartezijanskom umu policije kako bi ga učinili osumnjičenim, čak i krivcem.. Interniran u psihijatrijsku ustanovu, Vincent čita dnevnik Maximiliena, jednog od svojih predaka, koji je također morao naići na vječno stvorenje.. Na svim stranicama prošlost ponovno izranja. Ali ono što Vincent još ne zna je da se leš nekoga tko ne može umrijeti polako vraća u život. Prošlost i sadašnjost ponovno će se spojiti. Lov će morati početi iznova..
Vješto spajajući kanone horora s originalnošću flashbackova, Swolfs započinje ovaj novi ciklus s slavljem. Otvara lijesove i svoje likove baca u zli vihor koji sa sobom nosi i čitatelja.. Nitko neće pobjeći Princu noći..

Princ noći, svezak 5. Elise
Pobjegao zahvaljujući suučesništvu Leone Lansberg, misteriozne medicinske sestre, Vincent Rougemont moći će nastaviti vječni obiteljski lov na vampira kojeg personificira đavolski Vladimir Kergan. Kergan, neobično diskretan tijekom prethodnog sveska, postupno se oporavlja od rana i vraća se odlučniji nego ikada. Sada crpi regenerativnu krv iz utrobe nevine

djece. Njegova nova muza, Elise, također progoni četvrti Pariza, u potrazi za "hranom".
Baveći se temama kao što su traume iz djetinjstva, prerana smrt blizanke, prijenos krvi, ovaj novi Princ noći ističe bolna pitanja, kako suvremena tako i univerzalna.
Vješto spajajući kanone horora s originalnošću flashbackova, Swolfs s slavljem nastavlja ovaj drugi ciklus. Otvara lijesove i svoje likove baca u zli vihor koji sa sobom nosi i čitatelja.. Nitko neće pobjeći Princu noći..

Princ noći, svezak 6. Povratak u Ruhenberg
Otkako je svijeta i vijeka, de Rougemontovi su prokleti. Vampir koliko krvoločan toliko i privlačan, po imenu Vladimir Kergan, desetkuje sve članove ove obitelji jednog po jednog, nemilosrdno ih progoneći do konačnog istrebljenja. Njihovi potomci posvećuju se tijelom i dušom jedinstvenoj potrazi: pronaći i ubiti vampira koji je odgovoran za ovu čudnu kletvu koja pritišće njihovu obitelj. Bilo u srednjem vijeku ili u Parizu 1930-ih, tjeskoba ostaje ista pred ovim bezvremenim čudovištem. Princ noći se šulja.. i nitko mu neće pobjeći!
Nalazimo Kergana u predratnoj Njemačkoj. Udružujući se s nacistima kako bi povećao svoju razornu moć, postavlja makijavelističku zamku za Vincenta de Rougemonta..
Čak i najukusnije noćne more imaju kraj, jer ovo je posljednji dio drugog ciklusa sage!

Štiklec: Tko je zapravo Vladimir Kergan?
Rođen u noći punog mjeseca od majke koja je umrla dajući mu život, on je nasljednik klanskog vođe naroda Dačana s pretjeranom ambicijom koji nije oklijevao izazvati svemoćne rimske legije. Ovaj vatreni temperament potiče ljubomoru članova vlastite obitelji; također proricatelji predviđaju: nepoželjni Kergan je predodređen da bude proklet, što god se dogodilo. Osuđen na izdaju od vlastitog naroda, postat će spreman učiniti sve kako bi se osvetio, čak i ako to znači sklopiti pakt sa samim Zlom.

O autoru
Yves Swolf studirao je na Sint-Lukas Institutu u Bruxellesu. Započeo je s objavljivanjem radova 1978. godine, a dvije godine kasnije objavio je "Duranga". Godine 1991. započinje seriju fantastičkih stripova pod nazivom "Princ noći". Swolf je i kompozitor, poznat po tužbi protiv Michaela Jacksona za plagijat pjesme "The Boulevard Of Broken Dreams".

Karta

VlatkaSink

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
20.10.2024. u 14:40
Do isteka još
Oglas prikazan
11 puta

VlatkaSink

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska