• Yamaha Neo`s Dual Battery MY24, 2024 god.
  • Yamaha Neo`s Dual Battery MY24, 2024 god.
  • Nemoj propustiti priliku!

Yamaha Neo`s Dual Battery MY24, 2024 god.

Prodajem novo vozilo: Yamaha Neo`s Dual Battery

Cijena
2.999 €
  • Provjeri povijest vozila – 15% popust!
  • Financiranje već od 34,15 € mjesečno

    Iznos
    3.000,00 €
    Minimalna vrijednost
    700,00 €
    Maksimalna vrijednost
    40.000,00 €
    Rok otplate
    120 mj.
    Minimalna vrijednost
    24 mj.
    Maksimalna vrijednost
    120 mj.
    Anuitet*
    34,15 €
    Fiksna kamatna stopa
    6,55%
    EKS
    6,75%
    Ukupni iznos otplate kredita:
    4.096,38 €
    Želim informativnu ponudu

    Izračuni su informativnog karaktera.
    Nastavite na stranice Addiko banke ako želite u 3 minute dobiti informativnu ponudu ili podnijeti zahtjev za kredit.

Šifra oglasa: 45143098

Osnovne informacije

Lokacija vozila
Karlovačka, Draganić, Draganić
Vrsta
Električni skuteri
Marka
Yamaha
Model
Neo`s Dual Battery
Motor
električni
Snaga motora
2,50 kW
Maksimalna brzina
50 km/h
Maksimalni kut uspona
15 °
Kapacitet baterije
19 Ah
Domet
68 km
Minimalno vrijeme punjenja
4 h
Nosivost
140 kg
Težina vozila
90 kg
Godina proizvodnje
2024. godište
Prijeđeni kilometri
1 km
Registriran
neregistriran
Stanje
novo

Opis oglasa

NEO'S DUAL BATTERY
NEO's dvostruka baterija pametan je potez za vozače koji traže produženi domet vožnje do 68 km. Smještene ispod preklopnog sjedala, dvije prijenosne litij-ionske baterije dizajnirane su za održavanje visoke razine učinkovitosti tijekom 10.000 km / 2 godine – i mogu se puniti dok su u skuteru ili se jednostavno mogu ukloniti te ih možete puniti u svom uredu ili kod kuće. (Testirano u WMTC Class 1 u STD mode, potpuno napunjena baterija pri temperaturi od 25°C.)

SUSTAV MOVE SMART
Yamaha razvija i proizvodi električna vozila već tri desetljeća – i priznata je kao jedan od najcjenjenijih svjetskih proizvođača iznimno kvalitetnih skutera – tako da možete biti sigurni da su elegantni novi modeli NEO's privlačnog dizajna, s najnovijom tehnologijom i prvoklasne pouzdanosti.
Ovu novu generaciju Yamahinih skutera, koji su udobni, okretni i jednostavni za vožnju, pogoni električni motor montiran u glavčinu kojeg napaja litij-ionski akumulator, što omogućuje snažno i upravljivije ubrzanje – no bez emisija i uz iznimno tihu vožnju! NEO's: sustav Move Smart.

Produženi domet vožnje
NEO-ov model s dvostrukom baterijom daje vam prošireni domet vožnje za gradska putovanja na veće udaljenosti. Opremljen s dvije prijenosne litij-ionske baterije od 50,4 V/19,2 Ah koje se mogu puniti dok su postavljene na skuter ili se lako mogu ukloniti i puniti u vašem domu ili uredu, NEO-ova dvostruka baterija daje vam potencijalni domet do 68 km*. *Testirano u WMTC klasi 1 u STD načinu rada, potpuno napunjena baterija na temperaturi od 25°C.

Uklonjivi Yamahin litij-ionski akumulator
NEO’s ima jedan litij-ionski akumulator velikog naboja od 50,4 V / 19,2 Ah koji osigurava domet od 37 km* – a domet se može produljiti kupovinom dodatnog drugog akumulatora. Smješten odmah ispod dvostrukog sjedala radi lakšeg pristupa, akumulator teži 8 kg i dizajniran je za održavanje visoke razine učinkovitosti za 1000 ciklusa / 10.000 km, a puniti se može dok je montiran na skuter ili kada se skine. (*Testirano u standardu WMTC klase 1 u načinu rada STD, potpuno napunjena baterija na temperaturi od 25 °C.

Uglađeno, tiho i učinkovito električno napajanje
Električni skuter NEO’s jednostavan je, elegantan i lak za uporabu te ima potencijal za preobrazbu načina na koji živite i kojim se krećete gradom, čineći svako putovanje uglađenijim, lakšim i ugodnijim! Novi NEO’s kombinira provjerenu Yamahinu kvalitetu s niskim pogonskim troškovima i brojnim prednostima električnog napajanja.

Električni motor s izravnim pogonom montiran u glavčinu
Za maksimalnu učinkovitost NEO’s je opremljen najnovijom generacijom Yamahine integrirane pogonske jedinice (YIPU, engl. Yamaha Integrated Power Unit) koja ima zrakom hlađeni elektromotor bez četkica smješten unutar glavčine stražnjeg kotača. Ovaj kompaktni dizajn izravnog pogona uklanja potrebu za zupčanicima ili remenima te osigurava uglađen i iznimno tihi rad uz snažno ubrzanje.

Trenutačno i upravljivo ubrzanje
Odmah kada krenete na vožnju modelom NEO’s osjetit ćete uglađenu isporuku snage i preciznu kontrolu pri svim brzinama. U Yamahi se osobito vodilo računa o tome da dizajn gasa pruža uglađen, samopouzdan osjećaj pri ubrzavanju iz mirovanja i tijekom vožnje usporenim prometnim gužvama. Zbog toga je ovaj električni skuter idealan odabir svakog vozača.

Univerzalni položaj za vožnju za svaku tjelesnu građu i svako iskustvo
Uz opušten i uspravan položaj za vožnju nova generacija električnog modela NEO’s idealno je vozilo za vozače svih dobnih skupina, tjelesnih građa i iskustava koji su u potrazi za odgovornom i pristupačnom zamjenom za automobil i javni prijevoz. Jednostavne performanse sustava zakreni gas i vozi, jednostavna pokretljivost i visoka razina udobnosti najpametniji su odabir za urbanu mobilnost bez emisije.

Mogućnost odabira načina vožnje
NEO's ima dva načina vožnje koji su oblikovani za različite uvjete i individualne preference. Način rada STD osmišljen je za uobičajenu uporabu na cesti i pruža najvišu izlaznu snagu, dok način rada ECO smanjuje potrošnju akumulatora i idealan je za dulja putovanja – osiguravajući domet od 38.5km* – a tijekom vožnje možete jednostavno prebacivati između načina rada. (*Istraživanje tvrtke Yamaha. Ovaj raspon mijenja se ovisno o mjestu, stilu vožnje i pogoršanju stanja baterije.)

Iznimno tihi rad
NEO's ima brojne prednosti, uključujući niske pogonske troškove, jednostavnu uporabu i mogućnost pristupa rastućem broju zona u europskim gradovima u kojima nije dozvoljena nikakva emisija ili je dozvoljena iznimno niska emisija. To je i jedan od najtiših načina putovanja, a u službenim ispitivanjima buke ovog novog Yamahina električnog skutera izmjereno je samo 55 dB na udaljenosti od 7 metara – u usporedbi sa 71 dB za isti takav model od 50 ccm s unutarnjim izgaranjem.

Jednostavan, kompaktan i univerzalnog stila
Nadahnut dizajnerskim rješenjima originalnog modela NEO’s s unutarnjim izgaranjem, dizajn sadrži blago zaobljene oblike koji modelu NEO's osiguravaju inteligentni, sportski i prepoznatljiv izgled univerzalne privlačnosti. Čiste linije i minimalna izbočenost sprijeda i straga naglašavaju kompaktni oklop skutera bez emisije, a prostrano područje podnožja sadrži gumene ukrase na obrubu koji štite od slabih udaraca i ogrebotina.

Povezivanje putem aplikacije Yamaha MyRide
Tijekom vožnje modela NEO’s lako je ostati povezan jednostavnim preuzimanjem Yamahine aplikacije MyRide na pametni telefon i njenim uparivanjem sa skuterom. Povezani LCD instrumenti prikazuju obavijesti o svim dolaznim pozivima i porukama s vašeg pametnog telefona – a ova besplatna aplikacija također vam omogućuje pregled informacija o skuteru na vašem pametnom telefonu te dijeljenje slika i informacija o vožnji s drugim korisnicima aplikacije MyRiders.

Spremište ispod sjedala za poluotvorenu kacigu
S ugrađenim jednim akumulatorom, pretinac ispod sjedala osigurava 27 litara prostora za pohranu u koji se može smjestiti jedna poluotvorena kaciga ili tenisice i oprema za teretanu. Ako odlučite ugraditi drugi dodatni akumulator, još uvijek ima dovoljno mjesta za nošenje kišnog odijela ili drugih osobnih stvari.

Elegantni i lako čitljivi LCD instrumenti
Kompaktni LCD instrumenti pružaju vam širok raspon informacija koje vas drže u tijeku. Možete vidjeti razine napunjenosti glavnog i dodatnog drugog akumulatora, kao i podatke o dolaznim pozivima i porukama primljenim putem pametnog telefona. Indikator RUN potvrđuje kako je model NEO’s spreman za vožnju, a ikona kornjače pokazuje da je snaga ograničena kako bi se produljio vijek trajanja akumulatora.

Sustav paljenja bez ključa Smart Key
Yamahin sustav bez ključa Smart Key osigurava vam da o jednoj stvari ne morate brinuti kada se žurite da krenete. Ako ključ Smart Key imate u džepu ili torbi, moći ćete upravljati modelom NEO’s.

Potpuno LED osvjetljenje
Nadahnuta izgledom originalnog modela NEO’s s unutarnjim izgaranjem, dvostruka LED glavna svjetla omogućuju snažno osvjetljenje kako biste vidjeli i bili vidljivi – a okružena su bijelim prstenima koji modelu NEO’s daju svjež i suvremeni izgled. Na stražnjem kraju nalazi se jednostruko LED stražnje svjetlo i LED pokazivači smjera koji naglašavaju čiste i kompaktne linije skutera.

SPECIFIKACIJE
Agregat
Vrsta električnog motora: Energijom nabijeni 3-fazni sinkronizirani agregat
Nominalna snaga: 2,3 kW / 424 o/min
Maksimalna snaga: 2,5 kW (3,4 KS) / 400 o/min
Maksimalan okretni moment: 136,0 N・m (13,9 kg f・m) / 50 o/min
Vrsta akumulatora: Litij-ionski
Napon akumulatora, kapacitet: 50,4 V, 19,2 A (5HR)
Ukupan broj ugrađenih akumulatora: 2
Maksimalan broj akumulatora: 2
Pričvršćivanje akumulatora: Uklonjivo
1. domet baterija (WMTC klasa 1): 37 km
1. domet baterije, ekološki način rada: 38.5 km - Ovaj raspon mijenja se ovisno o mjestu, stilu vožnje i pogoršanju stanja baterije.
1. i 2. domet baterije: 68 km - Ovaj raspon mijenja se ovisno o mjestu, stilu vožnje i pogoršanju stanja baterije.
Veličina akumulatora: 360 mm (D) x 215 mm (Š) x 105 mm (V)
Težina akumulatora: 8,0 kg
Potrošnja energije (WMTC klasa 1): 31 Wh/km
Vrsta punjača: Zidni punjač 220 VAC; Izlazna snaga 58,8 V, 3 A
Vrijeme punjenja (0 % do 100 %): 8 sati: Vrijeme punjenja ovisi o okruženju punjenja
Vrijeme punjenja (20 % do 80 %): 4 sata: Ovisno o uvjetima uporabe i pogoršanju stanja baterije, vrijeme punjenja može se promijeniti.
Šasija
Okvir: Motocikl jednostavne konstrukcije
Kut prednje vilice: 25°30′
Predtrag: 84 mm
Sustav ovjesa sprijeda: Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda: 90 mm
Sustav ovjesa straga: Njihajuča ruka
Hod ovjesa straga: 80 mm
Prednja kočnica: Hidraulička jednostruka disk kočnica
Stražnja kočnica: Mehanička bubanj kočnica s polukružnim kočnim čeljustima
Promjer diska kočnice (prednji): 200 mm
Prednja guma: 110-70-13M/C 48P bez zračnice
Stražnja guma: 130-70-13M/C 63P bez zračnice
Dimenzije
Ukupna dužina: 1.875 mm
Ukupna širina: 695 mm
Ukupna visina: 1120 mm
Visina sjedala: 795 mm
Međuosovinski razmak: 1.305 mm
Minimalna udaljenost od tla: 135 mm
Težina vozila (bez akumulatora): 90 kg

Dodatne informacije

Dodatna oprema

  • LED svjetla

Mogućnost plaćanja

  • gotovina
  • leasing
  • obročno bankovnim karticama
  • staro za novo

Karta

Novema Nova d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
09.10.2024. u 12:20
Do isteka još
do prodaje

Novema Nova d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska