• Zero 10X
  • Zero 10X
  • Nemoj propustiti priliku!

Zero 10X

Cijena
800 €

+ zaštita kupca 32,00 €

+ dostava 4,00 €

Kupi uz dostavu od 0,00 €

Putem BOX NOW paketomata

Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više

Šifra oglasa: 44890111

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Krk, Krk
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

TEHNIČKI PODACI

Baterija: 52V 18Ah / 52V 24Ah

Kotač: 10 inča

Vrsta gume: Prednja i stražnja pneumatika

Kočnice: Prednje i stražnje disk kočnice

Domet: 50-60 * / 80-90 * km

Najveća brzina: 65 km / h **

Težina: 33 kg

Maks. Opterećenje: 150 kg

Ovjes: Prednja i stražnja opruga hidraulična,

Svjetla: Prednja i stražnja LED dioda

Regulator: 2 x 25 Ah Motor

Snaga: 2 x 1000 W (maksimalna izlazna snaga 3200 W)


Zero 10X Review: Najbrži električni romobil!

Ovaj Zero 10X pregled detaljno opisuje električni skuter najviše kvalitete iz tvrtke Falcon PEV. Dvostruki motori od 1000 W, domet od 68 milja, dvostruke disk kočnice i dvostruka ovjesa čine ovu zvijer na cesti i van nje. Saznajte zašto je Zero 10X ocijenjen kao najbolji električni skuter ispod 2500 dolara.

Zero 10X Scooter Pregled sažetka

Zero 10X je električni skuter visokih performansi, s kvalitetom i ugledom marke Zero. Značajno je da ima sve statistike koje se mogu očekivati ​​od skutera visokih performansi, ali s nevjerojatnom vrijednošću.
Ništa u njegovom cjenovnom rasponu (manje od 1700 $ * za niži kapacitet baterije i manje od 1900 $ * za verziju visokog kapaciteta baterije) dolazi čak i blizu.
Prema podacima iz ankete naših vlasnika, brand Zero bio je najviši brand za korisničku podršku nakon kupnje (4.6 / 5). Marka Zero također je dobila 4.3 / 5 za cjelokupno zadovoljstvo robne marke.


Pregled Zero 10X komponenti

kočnice

Zero 10X ima dvostruke mehaničke disk kočnice s masivnim rotorima od 140 mm. To su kvalitetne, legitimne disk kočnice i nisu zahtijevale nikakva podešavanja iz kutije. Oni su apsolutno potrebni za održavanje vladavine na ovom dual 1000 W skuteru.
U našim testovima vožnje otkrili smo da su kočnice vrlo jake. Dovođenje ovog čudovišta pod kontrolu s najveće brzine nije problem s ovim sustavom kočenja. Oni su dovoljno snažni da lako zaključaju oba kotača.
Unatoč upravljanju kabelom, ručice kočnica još uvijek pružaju pristojan “osjećaj” za kočnice. Nakon što se naviknete, možete reći koliko vučne gume imaju 10 x 3 ″ i maksimalno kočite bez zaključavanja guma.
Sigurno, hidraulički upravljane disk kočnice bile bi bolje, ali ih nikada nećete vidjeti na bilo kojem skuteru u ovoj cijeni.

Motor

Dvostruki istosmjerni motori bez četkice od 1000 W, s 1600 W maksimalne snage (svaki), apsolutni su divljaci. Imaju toliko zakretnog momenta da se oba kotača mogu lako okretati ne samo iz mirovanja, već čak i pri brzini. Motori pružaju više nego dovoljno snage da apsolutno ostave iza sebe bilo koje drugo vozilo na ulici.

opseg

Zero 10X ima masivnu duljinu od 68 milja i vjerojatno vam neće trebati više. Vaš stvarni raspon ovisit će o vašim navikama vožnje. Raspon će se definitivno smanjiti s visokom brzinom vožnje i izgaranjem na dva kotača (što ćete vjerojatno i učiniti).
Međutim, napominjemo da korisnički podaci skutera marke Falcon PEV Zero označavaju da se većina vozača približava traženom rasponu.

Gume

Zero 10X ima monstruozni promjer od 10 inča s 3 ″ širokim pneumatskim gumama. Oni pružaju izvrsnu kvalitetu vožnje (zajedno s ovjesom). Širina gume neizmjerno pridonosi stabilnosti na ovom skuteru, osobito kada se ubrzava i usporava brzo. Na brzini će upijati nesavršenosti na cesti (ili s nje). Konačno, ove gume će vam pružiti samopouzdanje da gurnete ovaj skuter do krajnjih granica, jer znate da njihova gipka guma pomaže da vas drže na zemlji.
Pročitajte više o sprječavanju ravnih guma.

Kvalitetna vožnja: ovjes i gume


Ogromne pneumatske gume od 10 dual i dvostruki prednji i stražnji zračni udari upijaju svaki teški teren koji ga bacite. U gradu, rupe na cesti, ostaci cesta i smeće neće se moći mjeriti sa Zero 10X s gotovo bilo kojom brzinom. Sa ceste, suspenzija ima dovoljno putovanja za skokove i ima dosta videa na YouTubeu koji to pokazuju.

Rasvjeta

Skuter Zero 10X ima prednja i stražnja svjetla postavljena na palubi. Njihov niski položaj nije idealan za vidljivost. Budite upozoreni - svjetla nisu zadivljujuća i za ozbiljnu noćnu vožnju. Preporučamo snažnija svjetla postavljena visoko na skuter.
Pročitajte naš vodič za osvjetljenje električnih skutera i vidljivost za savjete.

pilotska kabina

Kokpit je jednostavan, funkcionalan i dobro osmišljen.
Počevši od upravljača: to su čvrsti upravljač s brdskim biciklom s kvalitetnim rukohvatima. Široke su i daju izvrsnu ergonomiju i kontrolu upravljanja. Nažalost, visina upravljača nije podesiva i postavljena je na malo visoku razinu koja može biti problem za kraće vozače. Vozači ispod 170 cm trebali bi probati voziti ovaj skuter prije kupnje.
Na desnoj strani kabine nalazi se LCD zaslon koji prikazuje brzinu, brojač kilometara, način rada i očitavanje baterije sa ključem. Regulacija gasa je pričvršćena na zaslon i radi s kažiprstom (slično kao kod drugih modela Zero i Dualtron).
Dvostruke disk kočnice kontroliraju se pomoću lijeve i desne ručice.


Osim toga, s lijeve strane nalaze se dva gumba koja omogućuju jednostruke / dvostruke motore i eco / power modove.

Naposljetku, izvrsna dodana značajka je ključ sa trenutnom snagom baterije prikazanom u voltima. To znači da svoj Zero 10X možete ostaviti parkiran ispred vani, a da ne morate brinuti da će ga netko uključiti.

Karta

leonora1603

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Primorsko-goranska, Hrvatska
Oglas objavljen
09.10.2024. u 10:33
Do isteka još
Oglas prikazan
380 puta

leonora1603

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Primorsko-goranska, Hrvatska