Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • CUBE REACTION HYBRID RACE 625 GREY´N´METAL 2023

CUBE REACTION HYBRID RACE 625 GREY´N´METAL 2023

Cijena
3.599 €
Šifra oglasa: 39604887

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Vodice, Vodice
Stanje
novo

Opis oglasa

Bicikla se nalazi u trgovini Bicikle Fržop u Vodicama u veličini 19”/L. Moguće je plaćanje karticom i na rate. Moguća dostava o našem trošku bicikla s napravljenim nultim servisom. Moguće isprobati u našoj trgovini. Moguća korekcija cijene ovisno o načinu plaćanja.

Dizajn okvira Cube Reaction Hybrid-a je tako uredan da ćete jedva primijetiti Bosch bateriju velikog kapaciteta – do čak 750 Wh, na ovom modelu 625Wh, i snažan Bosch CX motor četvrte generacije opremljen Smart Systemom. Ali sigurno ćete primijetiti snagu.


Agile Ride Geometry pruža upravljanje koje ulijeva povjerenje, kao što biste i očekivali - brzo reagira, ali također djeluje stabilno i sigurno.

Gravity Casting oblikuje tekući aluminij u vrlo složene dijelove okvira, što rezultira iznimno jakim strukturama koje mogu bolje izdržati stres.
Cube-ov SizeSplit sustav također ima proširen raspon, tako da bez obzira na to koliko ste visoki, postoji Reaction koji vam savršeno odgovara.

Postoji opcija Easy Entry okvira i novi S okvir s kotačima od 27,5 inča, tako da svatko može pronaći svoj idealan Reaction Hybrid.

I, s interno usmjerenim kabelima uključujući mogućnost nadogradnje dropper posta, smanjili smo potrebu za održavanjem tako da možete jednostavno uživati ​​u vožnji u svakom trenutku.

Karta

BICIKLE FRŽOP-prodaja i servis

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
18.09.2024. u 07:17
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
521 puta