Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • OSNOVE FINANCIJSKOG MENADŽMENTA (James C. Van Horne John M. Wachowicz)

OSNOVE FINANCIJSKOG MENADŽMENTA (James C. Van Horne John M. Wachowicz)

Cijena
65 €
Šifra oglasa: 38871277

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
Stanje
novo

Opis oglasa

"Savršen za uvodne kolegije iz financijskog menadžmenta, stručne ispite i kao literatura za one koji se financijama bave u praksi.

Na popisu obvezne literature za ispit iz financijskog menadžmenta [F9] pri Association Of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Preporučena literatura za stjecanje kvalifikacije certified management accountant (CMA).

Preveden na više od deset stranih jezika te je postigao prvo mjesto na pearsonovoj listi 50 najprodavanijih prevedenih akademskih udžbenika iz gospodarstva.

Želite razumjeti utjecaj financijskih odluka na vrijednost poduzeća? Ako ste početnik u financijskom menadžmentu ili se pripremate za stručni ispit, ovaj korisniku prilagođen udžbenik olakšat će vam razumijevanje izazova u poslovnom svijetu koji se danas neprestano mijenja.

I danas, u svom 13. izdanju, udžbenik Osnove financijskog menadžmenta posvećen je procesu donošenja financijskih odluka i analizi stvaranja vrijednosti, no obuhvaća više međunarodne tematike te raspravlja o novim temama. Aktualne rasprave o korporativnom upravljanju, etičkim dilemama, globalizaciji financija, strateškim savezima i rastu outsourcinga dopunjene su primjerima i istaknutim odlomcima koji pomažu razumijevanju financijskog menadžmenta i pružaju širu sliku o njemu."

Izvor:https://www.mate.hr/product/2067/j-c-van-horne-j-m-wachowicz-jr-osnove-financijskog-menadzmenta

Karta

SZ1507

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
31.12.2023. u 14:24
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
230 puta

SZ1507

Svi oglasi ovog oglašivača