Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Pinjata
  • Pinjata
  • Pinjata
  • Pinjata
  • Pinjata

Pinjata

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 14622330

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Što je PINJATA?

Pinjata je igračka napravljena od papirne smjese, ukrašena i ispunjena slatkišima i konfetama. Tokom slavlja pinjata se razbija ukrašenim štapom, tako da sadržaj iz nje ispadne. Potiče iz Meksika, ali vremenom je pronašla put i do naših prostora.

Kako se igra?

Pinjata se priveže na jedan kraj užeta i objesi na strop dok drugi kraj užeta ostaje slobodan kako bi se visina pinjate mogla regulirati ovisno o visini igrača.
Igra je zamišljena tako da djeca stanu u široki krug oko pinjate, a slavljenik započinje igru. Djeci, starijoj, se veže povez oko očiju, daje im se štap i zavrti ih se ukrug da im se oteža pronalaženje pinjate, a cilj je udarcem štapom razbiti pinjatu. Svaki igrač ima jedan pokušaj razbijanja pinjate, osim slavljenika, koji ima tri pokušaja, i tako dok netko od djece ne uspije razbiti pinjatu, iz koje tada ispada sadržaj, a uzvanici sa slavljenikom skupljaju prosute slatkiše.

U Meksiku vjeruju, ako slavljenik razbije pinjatu, sljedeća će mu godina biti sretna!

Zašto Vam sve ovo pričam?

Ovim putem slobodna sam Vam ponuditi ručno izrađene pinjate koje će Vam pomoći razveseliti Vaše slavljenike i slavljenice!

Pinjate se rade po narudzbi i zelji kupca!

barb197809

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
02.05.2017. u 12:31
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
489 puta

barb197809

Svi oglasi ovog oglašivača