Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Nikon Coolpix P900
  • Nikon Coolpix P900
  • Nikon Coolpix P900
  • Nikon Coolpix P900
  • Nikon Coolpix P900

Nikon Coolpix P900

Cijena
400 €

+ zaštita kupca 16,00 €

+ dostava od 0,00 €

Kupi uz dostavu od 0,00 €

Putem BOX NOW paketomata

Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više

Šifra oglasa: 36694259

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Opatija - Okolica, Ičići
Proizvođač
Nikon
Megapikseli
16
Razina zooma
83 X
Video rezolucija
Full HD (1920x1080)
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Nikon Coolpix P900 16MP Ultra Zoom 83x 24-2000mm kupljen u Hr. Koristen nekoliko puta, fotoaparat je kao nov nema crtice na njemu. Razlog prodaje je taj sta aparat stoji i ne koristi se.
Uz fotoaparat dajem stalak, torbicu i brzu sd karticu od 64 gb i sve ostalo sa slike.
0977413209

Javite se porukom, viber ili mail ,zvati poslije 16.
Osobni dolazak ili slanje poštom nakon uplate na račun.

OPIS:
Ako ste fotograf koji voli snimati životinjski svijet ili noćno nebo, fotoaparat COOLPIX P900 od 16 megapiksela i s nevjerojatnim 83x optičkim zumom vam omogućuje dohvaćanje detalja koji nisu vidljivi golim okom. Snimajte u trenu s brzim AF-om i smanjenim kašnjenjem vremena snimanja, a optički VR (smanjenje vibracija) s dvostrukim otkrivanjem u 5,0 stupnjeva smanjuje zamućenja.

Uživajte u fleksibilnoj kompoziciji pomoću monitora s promjenjivim kutom i ugrađenim elektroničkim tražilom, za snimanje detaljnih fotografija u odličnoj telefotografskoj razlučivosti i videozapisa pune HD razlučivosti. Uz ugrađenu podršku za GPS/GLONASS/QZSS možete precizno u točku u trenu podijeliti lokaciju snimanja i slike pomoću ugrađene podrške za Wi-Fi®¹ i NFC².

Izgrađen za ugodno snimanje, uz fotoaparat COOLPIX P900 ljepotama prirode se možete približiti više nego ikad prije.

IZNIMNO SNAŽAN ZUM
Snimite zadivljujuće detalje koji nisu vidljivi golim okom uz 83x NIKKOR objektiv sa zumom – proširivog na 166x Dynamic Fine Zoom¹ – koji pokriva širokokutni opseg od 24 mm do telefotografskog zumiranja do 2000 mm (ekvivalentno formatu 35 mm).

SMANJENJE VIBRACIJE (VR) S DVOSTRUKIM OTKRIVANJEM U 5,0 STUPNJEVA
Novo visokoučinkovito smanjenje vibracija (VR) poboljšava apsorpciju vibracija istodobnim otkrivanjem pokreta iz objektiva (senzor kutne brzine) i slikovnog senzora (podaci vektora pokreta), čime omogućuje točniji izračun količine zamućenja slike i postiže puno veće smanjenje vibracije.

CMOS SENZOR SLIKE SA 16 MEGAPIKSELA S POZADINSKIM OSVJETLJENJEM
Više nije problem snimiti jasne slike s bogatim detaljima, čak i pri noćnom snimanju. Osjetljivi senzor slike jamči vrhunske performanse i oštre snimke s niskim šumom.

PODRŠKA ZA GPS/GLONASS/QZSS UZ POI
Preuzimajte brze i detaljne informacije o lokaciji tijekom snimanja putem međunarodnih satelitskih sustava GPS/GLONASS/QZSS prateći vašu rutu s nevjerojatnom preciznošću.

UGRAĐENA PODRŠKA ZA WI-FI® I NFC
U trenu dijelite omiljene slike životinjskog svijeta ili prirode dok putujete jednim dodirom Wi-Fi®² gumba ili jednostavno povezivanjem fotoaparata s omogućenom funkcijom NFC³ s pametnim uređajem³.

POBOLJŠANI BRZI ODZIV
Nikada nemojte propustiti važan trenutak kada snimate nepredvidivi životinjski svijet ili prizora koji se brzo kreću zahvaljujući brzom AF-u i smanjenom kašnjenju vremena snimanja (približno 0,12 sekundi kod širokokutnog snimanja).⁴

Veliki LCD monitor s promjenjivim kutom: Jednostavno je istraživati kreativne točke gledišta i kadrirati dinamičke prizore uz fleksibilni LCD monitor s promjenjivim kutom (RGBW) veličine od 7,5 cm/3 inča, otprilike 921 tisuća točaka s tehnologijom Clean Color Display. Dugotrajni premaz protiv odsjaja jamči optimalnu vidljivost u svim uvjetima osvjetljenja.

Videozapisi pune HD razlučivosti: Besprijekorni HD videozapisi (1080/60p) imaju kvalitetan zvuk jer mikrofon mijenja smjer sa zumiranjem. Brzo se prebacite s fotografija na snimanje videozapisa uz namjenski gumb za snimanje videozapisa.

Videozapis s vremenskim tijekom: Izrada impresivnih vremenskih tijekova je jednostavna. Samo odaberite scenu snimanja i od slika snimljenih pomoću intervalnog vremenskog brojila izradit će se videozapis s vremenskim prijelazima u trajanju od 10 sekundi.

Zum mikrofon: Vaši HD videozapisi pune razlučivosti zajamčeno će imati visokokvalitetni zvuk iz različitih smjerova jer zum mikrofon mijenja smjer prema radu zuma.

Element od super ED stakla: Možete snimiti objekte s bogatim detaljima uz iznimno snažan zum, dok cijev objektiva ostaje kompaktna i pruža vrhunske značajke kromatske aberacije, pomoću elementa od super ED stakla.

Načini snimanja Mjesec i Promatranje ptica: Objekte koje je teško snimiti poput mjeseca i ptica jednostavno je uhvatiti pomoću automatskog odabira scene koji omogućuje jednostavno fokusiranje i odabir postavki, kako bi uvijek postigli izvanredne rezultate.

Široki kut prikaza: Kreativna kompozicija i snimanje iz neuobičajenih perspektiva lako je uz LCD monitor sa širokim kutom prikaza. Možete fotografirati iz gornjeg kuta preko prepreka ili donjeg kuta da biste zabilježili perspektivu životinje.

Prilagodljivi funkcijski gumb (Fn): Personalizirajte iskustvo snimanja dodjelom često korištenih funkcija na gumb Fn. Postavke potom možete promijeniti jednim dodirom gumba.

Kotačić za odabir načina: Pristup ključnim postavkama kao što je ručna ekspozicija (P/S/A/M) je jednostavan uz kotačić za odabir načina, koji se nalazi na vrhu fotoaparata za jednostavan rad jednom rukom.

AF s pronalaskom cilja: Usredotočite se na kreativnu kompoziciju snimke, dok AF s pronalaskom cilja brzo i precizno pronalazi vaš objekt i automatski ga fokusira umjesto vas.

COOLPIX Picture Control: Jednostavno upravljajte izgledom svojih slika pomoću mogućnosti funkcije Picture Control, kao što je Neutralno za prirodne snimke, Živo za živopisne slike, Monokromatski za crno-bijele slike ili Prilagođeno za prilagodbu najviše dvije postavke, kao što su kontrast ili zasićenje.

Ugrađeno elektroničko tražilo: Kadriranje vaših snimki je jednostavno, bez obzira na vaš stil snimanja jer se senzor položaja oka automatski prebacuje sa snimanja kada se oko približi tražilu.

Gumb za brzo vraćanje zuma: Objekt koji se miče ili je izvan kadra pri snimanju snažnim telefotografskim objektivom možete jednostavno ponovno snimiti jednim dodirom gumba pored regulacije zuma, koji će vas u trenu vratiti na širokokutno fokusiranje.

Bočna ručica zuma: Bočna ručica zuma omogućuje da uvijek snimite izoštrene snimke i ujednačene videozapise jer zumom možete upravljati lijevom rukom, čime se sprječava podrhtavanje fotoaparata i povećava stabilnost.

Dug vijek trajanja baterije: Snimajte duže kada je potrebno, uz poboljšani dizajn baterije s uštedom energije koja pruža veći kapacitet za fotografije i HD videozapise pune razlučivosti.

Kompenzacija bljeskalice: Ostvarite savršeno ujednačenu ekspoziciju uz kompenzaciju bljeskalice (-2 do +2 EV) koja pomaže pri ujednačavanju razine bljeska na objektu s pozadinom za prirodniji izgled slika.

19 scenskih načina: Fotoaparat vam može pomoći pri odabiru najboljih postavki prema uvjetima snimanja. Samo odaberite scenu koja najbolje odgovara objektu i uvjetima snimanja, a fotoaparat će automatski optimizirati postavke.

EXPEED C2: Izvanredna kvaliteta slike zajamčena je uz Nikonov brz i snažan sustav za obradu slike koji omogućuje brz rad i visoku osjetljivost performansi.

Karta

1IVANIVAN1

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
15.08.2024. u 07:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
603 puta

1IVANIVAN1

Svi oglasi ovog oglašivača