Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GARMIN ZUMO 396LMT-S EUROPE GPS ZA MOTOR NOVO!!
  • GARMIN ZUMO 396LMT-S EUROPE GPS ZA MOTOR NOVO!!

GARMIN ZUMO 396LMT-S EUROPE GPS ZA MOTOR NOVO!!

Cijena
371,49 €
Šifra oglasa: 28359478

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Dugo Selo - Okolica, Leprovica
Stanje
novo

Opis oglasa

Motociklistička navigacija za zavojitu cestu do pustolovine
•4,3-inčni dodirni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti kompatibilan je za rad u rukavicama, otporan na pare od goriva, UV zrake i teške vremenske uvjete
•Ostanite povezani uz hands-free pozive1, pametne obavijesti2 i jednostavno dijeljenje GPX datoteka za grupne vožnje; upravljajte glazbom i popisima pjesama s pametnog telefona na zūmo zaslonu3
•Pristupite besplatnim Live uslugama za prometne informacije i vremensku prognozu s pomoću aplikacije Smartphone Link4
•Garmin Adventurous Routing™ traži zavojite ili brdske ceste i ograničava vožnju glavnim autocestama
•Ugrađena Wi-Fi® tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez računala
•Korisna upozorenja za vozača o oštrim zavojima, kamerama za mjerenje brzine i još mnogo toga, te automatske obavijesti o nezgodama

Mogučnost dostave u RH u roku 24-48h
Dostava 35 kn za uplate na naš žiro račun ( zatražite ponudu na iselektronika@net.hr)
Dostava 45 kn za plaćanje pouzećem ( dovoljno poslati podatke na e-maili ili SMS)

RAČUN i GARANCIJA 25 mjeseca

Svi upiti i narudžbe na e-mail : iselektronika@net.hr
ili na www.iselektronickiproizvodi.hr
Narudžba mora sadržavati : IME I PREZIME , ADRESU i BROJ TELEFONA

Pretvorite rute u pustolovine
Zahvaljujući robusnom dizajnu za sve vremenske uvjete, funkcijama bežičnog povezivanja i 4,3-inčnom dodirnom zaslonu pogodnom za upotrebu s rukavicama, naš zūmo® 396LMT-S navigacijski uređaj za motocikle osmišljen je kako biste jednostavne vožnje pretvorili u zavojite, zahtjevne i uzbudljive pustolovine. Svoje pustolovine možete i dijeliti s prijateljima.
Uključite svoju grupu
Zahvaljujući funkciji Garmin Adventurous Routing koja vam pomaže izbjeći dosadne rute po autocestama, zūmo® 396LMT-S omogućuje vam da odredite preference izrade rute koje traže zavojite, brdovite i terenske vožnje u kojima uživate. Možete jednostavno poslati GPX datoteke s telefona4 na zūmo ili podijeliti GPX datoteke s drugim vozačima kako biste svi slijedili istu rutu. Kad se zūmo upari s telefonom, Smartphone Link aplikacija također omogućuje pametnu funkciju LiveTrack koja vašim prijateljima omogućuje praćenje vaše lokacije u stvarnom vremenu prilikom svake vožnje.
Više pogodnosti Bluetooth® tehnologije
Ako želite praktičniju vožnju, sinkronizirajte zūmo s kompatibilnim pametnim telefonom i slušalicama ili kacigom s Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno) kako biste upućivali i primali pozive5, a da pri tome nećete morati skidati rukavice ili kacigu. Telefon možete držati u džepu ili stražnjoj torbi i usprkos tome telefonirati hands-free i potpuno koncentrirani na cestu. Također možete primati prilagodljive pametne obavijesti za pozive, tekstne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga. Usto možete i upravljati glazbom3 i popisima pjesama s pametnog telefona izravno na zaslonu uređaja za navigaciju zūmo. Možete imati vlastitu glazbu u pozadini tijekom vožnje.
Besplatni aktualni podaci o prometu i vremenskim uvjetima
Što se događa na cesti pred vama? zūmo® 396LMT-S može vas povezati s prometnim informacijama i informacijama o vremenskim uvjetima u stvarnom vremenu putem aplikacije Smartphone Link. Ova besplatna mobilna aplikacija povezuje vaš zūmo s vašim iPhone® ili Android™ pametnim telefonom.
Ostanite u tijeku uz ugrađeni Wi-Fi
Budući da zūmo® 396LMT-S sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada nova nadogradnja postane dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu koja će vas uputiti da provedete nadogradnje jednim dodirom gumba. Svoj zūmo uređaj ne morate priključiti u računalo.

Karta

IS elektronički proizvodi

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
14.05.2021. u 18:50
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1311 puta

IS elektronički proizvodi

Svi oglasi ove trgovine