• Trim staze Ljubomir Nešić
  • Nemoj propustiti priliku!

Trim staze Ljubomir Nešić

Cijena
4 €
Šifra oglasa: 45315799

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Godina izdanja
2022.
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

"Trim staze" Ljubomira Nešića je zbirka koja se sastoji od kratkih priča i eseja u kojima autor promišlja o životu, ljudskim odnosima, unutrašnjim borbama i svakodnevnim situacijama koje oblikuju naš karakter. Ove priče često koriste sport i fizičku aktivnost kao metaforu za unutarnju disciplinu i suočavanje s izazovima, a sam naziv "Trim staze" simbolizira put samorazvoja.

Ključne teme i ideje u knjizi:
Samopouzdanje i ustrajnost: Nešić piše o važnosti osobne discipline, ustrajnosti i borbe s vlastitim ograničenjima, koristeći trim stazu kao metaforu za stazu života. Ove priče potiču čitatelje da se suoče s izazovima hrabro i odlučno.

Samorazvoj kroz sport: Priče često povezuju fizičke aktivnosti i sport sa samopouzdanjem i mentalnom snagom. Nešić naglašava kako sport i tjelovježba mogu poslužiti kao način samorazvoja, postizanja unutarnjeg mira i izgradnje karaktera.

Refleksija o životnim vrijednostima: Kroz likove i situacije koje opisuje, Nešić potiče čitatelje na promišljanje o vlastitim vrijednostima i prioritetima. Kroz jednostavne, svakodnevne scene, autor progovara o velikim životnim pitanjima kao što su sreća, smisao i ispunjenje.

Izazovi modernog života: Nešić se dotiče i tema koje su povezane s užurbanim načinom života, stresom i nedostatkom vremena za introspekciju, te potiče čitatelje da uoče kako se kroz male korake može raditi na vlastitom miru i zadovoljstvu.

Filozofija malih koraka: Autor promovira filozofiju malih, ali značajnih koraka prema boljem životu. Poput trim staze, svaki korak u životu može nas približiti ciljevima ako smo dosljedni i svjesni svog puta.

Knjiga "Trim staze" pruža inspiraciju za osobni razvoj i poziva čitatelje na dublje promišljanje o svakodnevnim iskustvima.

Web trgovina prodavača

Knjigoria planet j.d.o.o.

5,0 (23)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
27.10.2024. u 02:24
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
11 puta

Knjigoria planet j.d.o.o.

5,0 (23)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska