• Priče s Voćne farme: Strašilova tajna - Gladni magarčić Stephen Cartwr
  • Nemoj propustiti priliku!

Priče s Voćne farme: Strašilova tajna - Gladni magarčić Stephen Cartwr

Cijena
6 €
Šifra oglasa: 45267886

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Godina izdanja
2022.
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Dražesne priče s Voćne farme osvojile su srca milijuna djece širom svijeta. Vjerujemo da će i Vaši mališani oduševljeno tražiti da ih uvijek iznova čitate.

Napete i šaljive zgode na Voćnoj farmi prate šarmantne i jasne ilustracije pomoću kojih dijete bez teškoća prati radnju i usvaja nove riječi.

Priče s Voćne farme zamišljene su i da roditelji i djeca u zajedničkom druženju podijele uzbuđenje svladavanja prvih čitateljskih koraka. Kako bi se mališanima osigurao uspjeh u početnom čitanju, tekst je napisan u suradnji s britanskim stručnjacima za razvoj govora.

Kako čitati s malenima? Prvo naglas pročitajte cijelu priču i s djetetom porazgovarajte o slikama. Zatim ga ohrabrite da pročita kraći i jednostavniji tekst pri vrhu svake stranice, tiskan VELIKIM TISKANIM SLOVIMA, a vi čitajte dulji i složeniji dio teksta na dnu stranice, tiskan malim tiskanim slovima. Izmjenama uloga podižete samopouzdanje malome čitaču. Djeca naprosto obožavaju taj oblik čitanja!

Posebnosti "Priča s Voćne farme":

Posebna razvojna struktura priča s Voćne farme omogućuje da u njoj jednako uživaju djeca različite dobi, mališani od 2-3 godine, ali i stariji predškolci koji su već zakoračili u svijet samostalnog čitanja. Priče s Voćne farme svojim razumljivim tekstom i jasnim ilustracijama pružaju djeci upravo ono što im je razvojno potrebno u svakoj dobi.

ILUSTRACIJE:
Jasne i emotivne ilustracije precizno prikazuju sve što se nalazi u tekstu i omogućuju djetetu da s lakoćom prati radnju, odnosno podupiru razumijevanje. Čitajući djetetu pojedinu priču uvijek možete pažljivo razgledavati svaku ilustriranu stranicu, a dijete će u na svakoj ilustraciji ugledati upravo ono što ste mu pročitali. Upravo zato ilustracije snažno podupiru razumijevanje pročitanog na svakoj stranici.

Web trgovina prodavača

Knjigoria planet j.d.o.o.

5,0 (22)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.10.2024. u 02:09
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
5 puta

Knjigoria planet j.d.o.o.

5,0 (22)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska