• Otok pod morem Marinko Koščec
  • Nemoj propustiti priliku!

Otok pod morem Marinko Koščec

Cijena
7 €
Šifra oglasa: 45267973

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Godina izdanja
2022.
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

"Otok pod morem" je roman hrvatskog pisca Marinka Koščeca, objavljen 2005. godine. Koščec je poznat po svojim modernim i stilistički inovativnim romanima, a "Otok pod morem" jedan je od njegovih najprepoznatljivijih naslova.

Kratki sadržaj
Roman prati glavni lik, koji je zapadnjak u potrazi za bijegom od svakodnevice i modernog života. On se odlučuje povući na izolirani otok, na kojem pokušava pronaći mir i pobjeći od kaosa konzumerizma i brzog, otuđenog života suvremenog svijeta. Međutim, izolacija na otoku ne donosi mu spokoj kakav je očekivao. Umjesto toga, suočava se s unutarnjim krizama, samoćom, egzistencijalnim pitanjima i intenzivnim preispitivanjem vlastitog identiteta.

Kako priča napreduje, Koščec kroz naraciju uvodi elemente koji preispituju granice između stvarnosti i iluzije, unutarnjeg i vanjskog svijeta. Lik se suočava s apsurdima ljudske egzistencije, a njegov bijeg na otok otkriva duboke unutarnje konflikte i dileme. Otok, koji na početku djeluje kao mjesto bijega, postupno postaje simbolom zarobljenosti i izolacije.

Web trgovina prodavača

Knjigoria planet j.d.o.o.

5,0 (22)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.10.2024. u 02:18
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
8 puta

Knjigoria planet j.d.o.o.

5,0 (22)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska