Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Easy Paint Pro SET valjak za bojenje
  • Easy Paint Pro SET valjak za bojenje
  • Easy Paint Pro SET valjak za bojenje
  • Easy Paint Pro SET valjak za bojenje
  • Easy Paint Pro SET valjak za bojenje

Easy Paint Pro SET valjak za bojenje

Cijena
20 €
Šifra oglasa: 39767881

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Velika Gorica, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Easy Paint Pro valjak za bojenje dolazi u kompletu sa priborom za bojenje. To je valjak s ugrađenim spremnikom za boju (do 1 l) koji ne kaplje, ne šprica i zahvaljujući patentiranom distribucijskom sustavu za ravnomjerno i ujednačeno ispuštanje boje, boji sve vrste podloga u samo jednom sloju. Lako se čisti, pedantan je, omogućuje brzo i uredno bojanje svih vrsta površina.

Valjak od mikrofibre
Patentirani sistem bojanja
Ne kaplje i ne šprica
Sve površine: vanjski i unutarnji zidovi, ograde, stolarija, drvo, metal, tapete, guma...

Opis proizvoda

ZAŠTO JE EASY PAINT PRO NAJBOLJI VALJAK?
NE ŠPRICA I NE KAPLJE!
GUSTO I RAVNOMJERNO POKRIVA IZ JEDNE RUKE!
BOJI SVE: ZIDOVE, DRVO, METAL, BETON, TAPETE, GUMU...
Bojanje postaje lako i zabavno uz najnoviji Easy Paint Pro, jer je to brz i jednostavan profesionalni valjak za bojanje koji može promijeniti izgled cijelog zida, stropa ili ograde u samo nekoliko minuta! Bez ijedne prolivene kapi i konstantnog umakanja valjka u posudu s bojom!

SPREMNIK ZA BOJU U VALJKU
Easy Paint Pro valjci (i mali i veliki) imaju ugrađen spremnik za boju, koju ravnomjerno nanose čak i na neravnim površinama. Vi kontrolirate gustoću boje, snagom svoga pritiska, zato vam je potreban samo jedan premaz! Umetnite šipku s bilo koje metle i lako ćete obojati strop bez ijedne prolivene kapi i bez špricanja!

UREDNO I BRZO
Ako bojite s Easy Paint Pro valjkom, nećete morati gubiti vrijeme na pripremu i ljepljenje zaštitnih traka ... uštedjet ćete vrijeme, a i novac! Easy Paint Pro valjak od kvalitetne mikrofibre savršeno ravnomjerno ispušta boju, pravilno kao stroj, zato je bojanje besprijekorno svaki put.

PREMAZUJE SVE VRSTE POVRŠINA
Easy Paint Pro savršeno premazuje sve vrste površina: drvene plohe u samo jednom premazu, isto kao zidove, reljefne i neravne površine boji s istom lakoćom, ujednačeno, gusto pokriva s jednim slojem boje, čak i betonske blokove, vanjske zidove, garaže, vikendice, kamine, metalne i drvene ograde, pa čak i komade od gume, od sada vam je potreban samo Easy Paint Pro valjak, za precizno i lagano bojenje u samo jednom sloju.
S Easy Paint Pro valjkom bojanje je jako lako i ide vrlo brzo, iznenadit ćete se kad vidite da ćete dobiti volju sami bojati zidove u svojem domu. To je zato jer nećete morati micati namještaj, pokrivati zaštitom podove i lijepiti zaštitne trake oko stolarije.
U jedinstvenom Easy Paint Pro setu za bojenje dobivate sav protreban pribor za bojanje. Važno je napomenuti da oba valjka (glavni i uski) imaju ugrađene spremnike u koje direktno ulijevate boju! Uski valjak je iznimno precizan i pedantan, pa nećete morati gubiti vrijeme na pripremu prije bojenja (zaštita podova, zaštita stolarije, utičnica na zidu i sl.) i idealan je za bojanje uskih dijelova zida kao i za prozorske okvire.

Set sadrži:

1x Easy Paint Pro valjak (širina valjka: 16.5 cm, dimenzije:195x95x245 mm)
1x Uski valjak za rubove (širina valjka: 4 cm, dimenzije: 100x100x308 mm)
1x Trokutasta četka za kuteve (dimenzije: 205x47x80 mm)
1x Posuda za odlaganje valjka
1x Posuda za ulijevanje boje
1x Upute za uporabu

091/531-4133

Karta

conrad1

Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
26.07.2023. u 11:46
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
277 puta

conrad1

Svi oglasi ovog oglašivača