Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • DEWALT 18 V XR odvijač bez četkica za suhozid (2x5 AH)

DEWALT 18 V XR odvijač bez četkica za suhozid (2x5 AH)

Cijena
498,75 €
Šifra oglasa: 43452745

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Čakovec, Centar
Stanje
novo
Interna šifra
008-DCF620P2K

Opis oglasa

XR vijak za gips karton bez četkica je bežično rješenje za ugradnju gips kartona i koristi istu bateriju i punjač kao i drugi 18V XR alati. Ova bežična vijačna vijača nudi veću brzinu od DW272 vijačne vijače s kablom, do 4400 okretaja u minuti. Nosni konus se sigurno zaključava i može se podesiti na 3 različite dubine vijaka. Za brže uvrtanje vijaka upotrijebite priloženi nastavak za skupljeni časopis. Sa 2 x 5Ah baterije, punjačem i TSTAK kutijom.

KARAKTERISTIKE: • LED radna svjetiljka nudi vrijednu svjetlost pri radu u malim prostorima ili područjima s ograničenim svjetlom. Spremnik s razvrstanim vijcima s brzim otpuštanjem prihvaća većinu razvrstanih vijaka kako bi se korisniku omogućilo brže postavljanje ploča. Uključivanje blokade okidača omogućuje vam rad bez povlačenja okidača.• 18V XR Li-Ion BRUSHLESS odvijač za suhozid za učinkovito pričvršćivanje suhozida Jednostavan otvor spremnika za vijke za brzo čišćenje prašine od suhozida Skupljeni spremnik za vijke se okreće na alatu bez skidanja kako bi se omogućio rad u kutovima uz minimalno muke Isporučuje se s TSTAK 2 kutijom za međusobno povezivanje sa svim ostatkom vašeg TSTAK sustava za pohranu 5,0 Ah baterija velikog kapaciteta u kombinaciji s motorom BEZ ČETKICA nudi ekstremno vrijeme rada i kompatibilnost s ostatkom vaših 18 V XR alata Zakošena kuka za remen može se postaviti za ljevoruke ili dešnjake i popravlja alat čvrsto na remen/torbu za alat Robusna i izdržljiva konstrukcija znači da je alat otporan na gradilište Također se isporučuje s nosnim konusom za zaključavanje tako da možete raditi s istim alatom na mjestima gdje se ne isporučuju složeni vijci za suhozid Jedan od najlakših i najkompaktnijih alata na tržištu - osigurava da možete udobno raditi i ući u male prostore Kontrola dubine bez alata i fina kontrola dubine za jednostavnu, ali učinkovitu postavku Značajka Postavi i zaboravi pamti vašu postavku finog podešavanja dubine prilikom uklanjanja i zamjene konusa nosa Ergonomski dizajnirana gumena drška pruža vam izvrsnu udobnost za korištenje dok koristite alat bilo u položaju ruke "in-line" ili "pistol-grip". Snažan motor od 4400 o/min BEZ ČETKICA učinkovito i djelotvorno pokreće vijke nudeći maksimalno vrijeme rada i kompaktan alatUKLJUČUJE: • (1) DT7520-QZ Magnetski nastavak za nastavke s 25 mm PR2 vijčanim nastavkom • (1) DT7520-QZ Magnetski nastavak za nastavke s 25 mm PR2 vijčanim nastavkom • (1) DT7520-QZ Magnetski nastavak za nastavke s 25 mm PR2 vijčanim nastavkom • (1) DT7520-QZ Magnetski nastavak za nastavke s 25 mm PR2 vijčanim nastavkom • (1) DT7520-QZ Magnetski nastavak za nastavke s 25 mm PR2 vijčanim nastavkom • (1) DT7520-QZ Magnetski nastavak za nastavke s 25 mm PR2 vijčanim nastavkom • (2) 18V 5.0Ah XR Li-Ion paketi baterija

Napomena: Kompletnu ponudu strojeva i alata možete pogledati na našem webshopu www.gocro.hr, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite putem kontakt brojeva telefona ili emailom.

Karta

Gocro webshop

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
10.06.2024. u 13:50
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
44 puta

Gocro webshop

Svi oglasi ove trgovine