Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • VENTILACIJSKI SUSTAV!!! NOVO!!

VENTILACIJSKI SUSTAV!!! NOVO!!

Cijena
3.935,23 €
Šifra oglasa: 22560069

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska
Stanje
novo

Opis oglasa

Sustav za filtraciju i recilkulaciju hvata dim koji dolazi iz stroja ili aparata, filtrira ga i vraća filtrirani zrak natrag u prostor.
Takav ventilacijski sustav dozvoljava Vam da obavljate svoju djelatnost u zatvorenim prostorima kao što su shopping centri ili mali poslovni prostori u kojima nema mogučnosti postavljanja vanjske ventilacije.

Ovaj ventilacijski sustav je najbolje rješenje za filtraciju dima ili isparavanja u svijetu, razvijen pomoću Švicarske tehnologije.

Opis i karakteristike:

- ventilacijski sustav je apsolutno mobilan te može biti montiran praktički bilo gdje

- sustav sa snažnim i jakim motorom dopušta Vam da obavljate djelatost u zatvorenim prostorima kao što su shopping centri, mali coffee shopovi ili prostori bez mogučnosti postavljanja ventilacije s vanjskom jedinicom

- tih električni motor ima snagu filtriranja 800m3 na sat te ga to za svoju veličinu čini najačim proizvodom te vrste dostupnim na tržištu

- sustav radi na pricipu skupljanja i hvatanja uzlaznih dimova i para u svoj 190 cm dugi i 70 cm širok korpus od nehrđajučeg čelika

- vrlo lake i jednostavne upute za korištenje

- ovaj sustav nije trošak već investicija u Vaš posao, ukoliko imate prostor koji je u najmu, jednostavno otkačite svoj ventilacijski sustav sa zida i premjestite ga u sljedeči objekt, bez nepotrebnih dodatnih troškova majstora i projektanata

Ovaj Švicarski sustav ventilacije ima 4 faze:

1. faza: dim i isparavanje se skupljaju u četiri pred-filtera od nehrđajučeg čelika. U toj fazi dim i isparavanja se pretvaraju u tekučinu koja se pohranjuje u pred-filternim filterima.

2. faza: nakon prve faze, dim odlazi u tri velika površinska filtra gdje je uhvaćeno više od 80% dima i isparavanja ulja.

3.faza: tijekom treće faze postupka filtracije, dim prolazi kroz dva velika filtera koji uklanjaju miris.

4.faza: filtrirani zrak se ponova vrača u prostor.

Ovaj sustav dopušta Vam da obavljate posao bez dima i mirisa te tako nemate nikakvih pritužbi najmodavca, susjeda ili kupaca.

Jedinstven ventilacijski sustav na tržištu:
NEMA POTREBA ZA ZAMJENOM FILTERA - SAMO IH ČISTITE

U ovom sustavu ima sveukupno 8 filtera i nijednom od njih nije potrebna zamjena, samo čiščenje. Nema potrebe za mjenjanem filtera i to je nešto što će Vam uštediti novac ako uspoređujete klasičnu ventilaciju u kojem se stari filteri bacaju jer su puni masnoće.
Ovdje ih jednostavno operete i očistite, može ručno ili u perilici posuđa, a veličina i dimenzije filtera dopuštaju da stanu u svaku.
Svih 8 filtera je vrlo jednostavno očistiti te Vam je na taj način omogučena 100%-tna učinkovitost ventilacijskog sustava.

Made in EU

SMOKEYS

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Oglas objavljen
20.09.2018. u 22:06
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
528 puta

SMOKEYS

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača