Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GARMIN VIRB X AKCIJSKA KAMERA NOVO! RAČUN I GARANCIJA-  AKCIJA !
  • GARMIN VIRB X AKCIJSKA KAMERA NOVO! RAČUN I GARANCIJA-  AKCIJA !

GARMIN VIRB X AKCIJSKA KAMERA NOVO! RAČUN I GARANCIJA- AKCIJA !

Cijena
198,95 €
Šifra oglasa: 22459504

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

SUPER AKCIJA!!!!! REDOVNA CIJENA 2500 Kn - AKCIJA 1000 Kn popusta 1499 Kn

Kompaktna vodootporna HD akcijska kamera s G-Metrix™ tehnologijom
•Videozapisi profesionalne kvalitete: 1080p/30 fps; 960p/30 fps; 720p/60 fps; 480p/120 fps
•G-Metrix™: Ugrađeni GPS i senzori tvrtke Garmin prate vaše pokrete u stvarnom vremenu i prikazuju ih u dojmljivim mjeračima, grafikonima i još mnogo toga
•Fotografije: 12 megapiksela; uzastopno snimanje do 10 kadrova u sekundi; vremenski odmak
•Zvuk: Izloženi mikrofon za izrazito jasan zvuk čak i pod vodom; bežični HD zvuk iz Bluetooth® slušalica ili mikrofona
•Kompaktna i čvrsta: malena, lagana i zaista čvrsta; vodootporna do dubine od 50 metara bez dodatnog kućišta
VIRB X akcijska kamera snima bogate, široke videozapise visoke rezolucije od 1080p30, fotografije od 12 megapiksela i do 10 kadrova u sekundi kako bi zabilježila još više onoga što radite. Stvorena za najzahtjevnija okruženja, s VIRB X kamerom možete roniti do dubine od 50 metara bez kućišta i pri tome snimiti čist i jasan zvuk. Uz Garmin GPS, G-Metrix tehnologija omogućuje vam da zabilježite i koliko je brz, dalek, visok i intenzivan zaista bio trenutak koji ste snimili i prikazati te podatke na snimci

Mogučnost dostave u RH u roku 24-48h
Dostava 35 kn za uplate na naš žiro račun ( zatražite ponudu na iselektronika@net.hr)
Dostava 45 kn za plaćanje pouzećem ( dovoljno poslati podatke na e-maili ili SMS)

RAČUN i GARANCIJA 24 mjeseca

Svi upiti i narudžbe na e-mail : iselektronika@net.hr
ili na www.iselektronickiproizvodi.hr ili na i.s.elektronickiproizvodi@gmail.com
Narudžba mora sadržavati : IME I PREZIME , ADRESU i BROJ TELEFONA

NOVO : Mogučnost plaćanja karticom pri dostavi uređaja - Za Zagreb istok i Dugo Selo + okolica
Mogučnost plaćanja na rate Maestro karticama 2-12 rata
SBERBANK
ERSTE BANKA
ERSTE CARD CLUB
ISTARSKA KREDITNA BANKA
SLATINSKA BANKA
JADRANSKA BANKA
PRIMORSKA BANKA
KENT BANKA
KREDITNA BANKA

Snimanje videozapisa na koje se možete osloniti

Mogućnost snimanja zapanjujućih videozapisa visoke rezolucije od 1080p30 i 480p120 znači da ćete pomoću VIRB X kamere snimiti svoje doživljaje s mnoštvom detalja. Uz VIRB X kameru opremljenu prilagođenim, potpuno staklenim objektivom, mogućnošću snimanja u visokoj rezoluciji i razinama zumiranja sigurno ćete snimiti snimke kakve želite

Fotografije visoke kvalitete

Poseban gumb za snimanje fotografija i mogućnost snimanja širokih fotografija od 12 megapiksela pri brzini od 10 kadrova u sekundi znače da ćete pomoću VIRB X kamere snimiti željene fotografije. Fotografije možete snimiti čak i za vrijeme snimanja videozapisa. VIRB X kameru možete podesiti i da automatski snima fotografije u duljim vremenskim razdobljima u prilagodljivim razmacima do 120 sekundi. Uz funkciju produženog vremenskog odmaka VIRB X će između snimaka biti u stanju mirovanja što će maksimalno produljiti vijek trajanja baterije i omogućiti vam izrazito dugo razdoblje snimanja.

G-Metrix

Uz G-Metrix tehnologiju snimite više od samog videozapisa. VIRB X kamera opremljena je ugrađenim Garmin GPS-om te G-force i senzorima orijentacije kako bi zabilježila priču o vašem brzom, ludom okretu ili fantastičnom, velikom zračnom skoku. VIRB X kamera bežično se može povezati s vanjskim senzorima i Garmin uređajima i tako zabilježiti uzbudljive podatke o vašoj izvedbi na trkaćem biciklu ili jedrilici. Pomoću našeg besplatnog softvera VIRB Edit (dostupne su verzije za mobilne uređaje i stolna računala) ispričajte informacijama bogatiju priču i na snimci u stvarnom vremenu automatski prikažite mjerače i grafikone s podacima o brzini, ubrzanju, pulsu i još mnogo toga

Mala i čvrsta

Iako je mala i lagana, VIRB X kameru možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli jer će izdržati u svim uvjetima. S VIRB X kamerom slobodno možete roniti do velikih dubina (do 50 metara) i za to vam neće biti potrebna dodatna oprema ili kućište. Kompaktnog dizajna i čvrsta, ova je kamera stvorena za nepovoljne vremenske uvjete. Izloženi mikrofon snima jasan i čist zvuk kakav kamere u kućištima jednostavno ne mogu snimiti. Zahvaljujući hidrofobnom, ravnom, staklenom objektivu podvodne snimke kristalno su jasne, a kapljice vode neće se pojaviti prilikom uranjanja i izranjanja.

Povežite svoju VIRB X kameru pomoću WiFi® tehnologije

Poredajte svoje snimke pomoću funkcije pregleda videozapisa uživo, a zatim upravljajte jednom ili više kamera i pregledavajte ih tako što ćete VIRB X kameru povezati s aplikacijom Garmin VIRB® Mobile na svom kompatibilnom pametnom telefonu¹ ili tabletu. Tako možete reproducirati i uređivati snimljene zapise, preklapati ih G-Metrix podacima i premjestiti u oblak. VIRB X kamerom jednostavno možete upravljati i podesiti je pomoću kompatibilnog Garmin uređaja.

Snimanje jednim dodirom

VIRB X dizajnirana je kako bi bila jednostavna za rukovanje pa se na njezinoj gornjoj strani nalazi gumb za snimanje jednim dodirom i poseban gumb za snimanje fotografija, baš kao i na standardnim fotoaparatima. Jasan zvuk prekidača daje vam do znanja da snimate i omogućuje potpunu taktilnu kontrolu čak i kada kameru ne vidite jer se nalazi na vašoj glavi ili kada nosite rukavice. Snimanje započinje u trenutku kada prebacite prekidač, čak i ako je kamera isključena.

Nastavite snimati i u surovim uvjetima

VIRB X kamera opremljena je kontaktima za punjenje otpornima na nepovoljne vremenske uvjete pa je možete prikopčati na akumulator vozila ili drugi izvor energije kako biste i u najsurovijim uvjetima nesmetano mogli snimati duge zapise. Dodatnu fleksibilnost prilikom korištenja VIRB X kamere osiguravaju zamjenjive/punjive litij-ionske baterije.

Izvrsnost uz bežični HD zvuk

Pomoću Bluetooth 4.0 tehnologije VIRB X kamera može se izravno povezati s bežičnim Bluetooth slušalicama ili mikrofonom za snimanje zvuka visoke rezolucije. Bilo da ste udaljeni od svoje kamere ili biste radije snimili svoje komentare dok vozite motocikl, VIRB X kamera udovoljit će se svim vašim zahtjevima.

Upotrijebite svoj Garmin ekosustav

VIRB X kamera može iskoristiti moćan Garmin ekosustav kako bi proširila područje pod kontrolom kamere i izvukla dodatne podatke o izvedbi. Pomoću dodatnog VIRB daljinskog upravljača možete upravljati svojom VIRB X kamerom, ali i raznim prenosivim, nosivim ili montiranim navigacijskim uređajima. Dodatne podatke možete dobiti iz Garmin senzora kao što su Garmin Vector senzori snage, Garmin senzori pulsa ili iz kompatibilne fitness, avijatičarske ili nautičke opreme.

Sinkroniziranje više kamera

Korištenjem GPS vremenskih oznaka dobivenih iz Garmin GPS-a VIRB X kamera pojednostavljuje snimanje pomoću više kamera i automatski sinkronizira snimke na razini točnosti većoj od jednog kadra. Pomoću softvera VIRB Edit kutove snimanja više kamera besprijekorno povežite jednim pritiskom gumba i zaboravite poravnavanja i vremenske kodove koji oduzimaju vrijeme.

Virb Tracking

Pomoću funkcije VIRB Tracking možete saznati zadnji poznati položaj svoje kamere pa se vratiti i uzeti je. Funkciju VIRB Tracking koristite uz kompatibilan Garmin uređaj ili kompatibilan pametni telefon¹.

Nevjerojatni videozapisi snimljeni s lakoćom

Zahvaljujući G-Metrix podacima koje prikuplja VIRB kamera naš besplatni softver za stolna računala VIRB Edit stvara odlične videozapise vaših doživljaja koje odmah možete podijeliti s drugima. Svoje zapise također možete ručno pregledati i urediti te podesiti G-Metrix mjerače, dodati glazbu i besprijekorno mijenjati kutove snimanja kamere. Softver VIRB Edit također će automatski osigurati da uvijek imate najnoviju verziju softvera kamere.

Nosači prave akcijske kvalitete

Izbor različitih iznimno kvalitetnih nosača omogućuje vam da kameru dobro učvrstite u željenom položaju. Od nosača za zaobljene i ravne površine, nosača za upravljačke ploče do nosača koji se trakama učvršćuju na upravljač bicikla, sjedalo, kacigu i prsa ili višenamjenskih nosača, imamo nosač za svaku situaciju. VIRB nosači opremljeni su profesionalnim, protukliznim sustavom za učvršćivanje sa šesterokutnim vijcima koji se mogu čvrsto pritegnuti kako bi nosač bio otporan na vibracije i udarce.
Oglas objavljen
24.06.2017. u 09:33
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
412 puta