Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Godetia Grandiflora / Sjeme
  • Godetia Grandiflora / Sjeme
  • Godetia Grandiflora / Sjeme
  • Godetia Grandiflora / Sjeme
  • Godetia Grandiflora / Sjeme
  • Godetia Grandiflora / Sjeme
  • Godetia Grandiflora / Sjeme

Godetia Grandiflora / Sjeme

Cijena
0,80 €
Šifra oglasa: 7674344

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Retfala

Opis oglasa

Pakiranje: 20 sjemenki.
Kompletnu ponudu naših povrtnica, začinskog, ljekovitog i ukrasnog bilja možete pogledati direktno na linku:
https://planthouse.hr/kategorija-proizvoda/sjeme/sjeme-ukrasnog-bilja/


Biljka bogato i dugo cvjeta i lijepo se uklapa u svaki vrt, a jako je jednostavna za njegu. Ljetnja azalea je jednogodisnja zeljasta bastenska biljka razlicitih boja cvjetova. Medjutim, moram naglasiti da se ona u hranjivom i prikladnom tlu sama rasijava i druge godine niče ako se previše ne "čeprka" po mjestu gdje je obitovala prethodna, što znači da iako je u literaturi smatraju jednogodišnjom, ona u praksi lako postaje višegodišnja biljka. Dodatno je zanimljivo što se iz sjemena jedne biljke stvaraju različite nijanse, ovisno o boji cvijeta roditelja. U kvalitetnim uslovima izrasta u bujan grm koji očarava ljepotom cvijeta. Niskog je rasta, 20-30cm, pa je pogodna za zardinjere. U saksijama naraste vise, 50-60 cm i ponekad zbog obilnog cvjetanja trazi dodatni oslonac. Najbolje je sijati je direktno u bastu na stalno mjesto u periodu april-maj i jun kada najbolje napreduje i cvjeta cijelo ljeto. Sjeme i mlada biljka dobro podnose i nize temperature pa se moze sijati i ranije kako bi ranije i cvjetala. Lako podnosi rasadjivanje ali poslije toga napreduje slabije tako da je bolje sijati je na stalno mjesto. Ima pravo stablo i dobro se grana, a cvjetovi su raznobojni u obliku zvoncica. Cvijet je predivan, obicno dvobojan i krupan.



Sjeme iz naše ponude je domaći uzgoj. U proizvodnji se baziramo isključivo na prirodnoj prihrani biljaka kao što su npr. gavez i kopriva.
Svake sezone sjeme se ručno prikuplja, čisti i priprema u paketiće, te deklaracijom plombira. Fotografije našeg uzgoja nalaze se na našoj internet stranici pod sekcijom Galerija.

Poklon pakiranja šaljemo uz svaku narudžbu. Poklon paketiće šaljemo prema našem izboru ovisno o sezoni. To je naš mali doprinos kako bi obogatili Vaš vrt.






-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Molimo da svoju narudžbu napravite putem naše internet stranice WWW.PLANTHOUSE.HR gdje možete vidjeti sve potrebne informacije o načinu plaćanja, uzgoju, dostavi, i imati svoju narudžbu potvrđenu u pisanom obliku.

Kontakt mail: info@planthouse.hr
Internet stranica : WWW.PLANTHOUSE.HR


Kliknite na "POSJETITE OVU NJUŠKALO TRGOVINU" da biste vidjeli sve oglase.

Karta

Kuća-biljaka

Svi oglasi ove trgovine
Oglas objavljen
23.03.2022. u 19:50
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4161 puta

Kuća-biljaka

Svi oglasi ove trgovine