• Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci
  • Nemoj propustiti priliku!

Border Collie uzgajivacnica Mia Carissima - štenci

Cijena
2.000 €
Šifra oglasa: 36404660
  • HKS
    Da

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Rakovac
Pasmina
Border Collie
Član Hrvatskog kinološkog saveza
Da
Mikročip psa
999999999999999
Mikročip majke psa
956000006612260

Opis oglasa

Najnovije vijesti iz Uzgajivačnice Mia Carissima!

Naše “D” leglo stiglo je na svijet 8. travnja. Iz ove iznimno lijepe i dugo očekivane kombinacije Nere i Richarda, dobili smo četiri prekrasna crno-bijela mužjaka. Neki su još slobodni za rezervaciju.

Naša uzgajivačnica Mia Carissima se nalazi u Karlovcu i bavi se uzgojem pasa pasmine Border Collie. Iako nemamo velik broj pasa u uzgajivačnici, nastojimo uzgojiti prvenstveno vrhunske pse. Naša vizija je jednostavna - "Naši psi su naša obitelj". Od kada smo se počeli baviti uzgojem, nastojimo održati visoke standarde kako bismo uzgojili pse izvanredne ljepote i osobnosti. Psi iz naše uzgajivačnice su izložbene linije i mirnijeg su karaktera nego borderi iz radnih linija. S ponosom ističemo da su štenci iz prethodnog legla, koje smo imali sa Zarom, pronašli sretne domove diljem Europe (Francuska, Norveška, Njemačka, Litva, Slovenija i Hrvatska), te održavamo redovit kontakt s njihovim vlasnicima. Neki od tih štenaca već postižu izvanredne rezultate na izložbama, kao i većina iz našeg uzgoja.

Border Collie je po svim svjetskim istraživanjima najinteligentnija pasmina pasa, poznata po svojoj izvanrednoj radnoj sposobnosti i poslušnosti. Border Collie je izvrstan izbor za obiteljskog ljubimca zbog svoje odanosti vlasniku i prijateljskog temperamenta. Njihova inteligencija i želja za druženjem, kao i učenjem raznih trikova i poslušnosti, čine ih sjajnim pratiteljima za vlasnike koje vole aktivnosti na otvorenom i u prirodi. Osim toga, ovi psi su poznati po tome što nemaju nikakav miris, što ih čini pogodnima za život u kući i bliski kontakt s ljudima. Dobro se slažu s ostalim psima i drugim kućnim ljubimcima (mačke, ptice, kokoši i dr.). Izuzetno dobro se prilagođavaju navikama i načinu života vlasnika.
Njihova vesela narav i spremnost za igru čine ih sjajnim izborom za obitelji s djecom koje traže aktivnog i poslušnog kućnog ljubimca koji će im donijeti radost i zabavu u svakodnevnom životu.

Za ovo leglo, kao i do sada, izabrali smo vrhunsku kombinaciju roditelja.

Majka "Nera" Black Magic Woman Mia Carissima je ženka iz našeg uzgoja, rođena 22.12.2021. godine. Ona je zaista jedinstvena zbog svoje izuzetno nježne naravi, voli društvo i igru te posebno uživa u trenucima maženja.
Njezina majka "Zara" Kiss My Love Majlia je internacionalna prvakinja, rođena u Češkoj i u našem je vlasništu. Na brojnim natjecanjima postigla je vrhunske rezultate. (International Champion, Grand Champion of Croatia, Grand Champion of Bosnia and Herzegovina, Champion of Slovenia, Future Hope of Croatia)
Otac naše Nere "Naboo" Simaro Katerpillar je europski prvak i potječe iz najprestižnije uzgajivačnice "Simaro" iz Njemačke.(German junior CH, German Club Junior Winner 2014. Res.FCI European Winner 2014., Junior Winner, BOB, BIS, Junior BIS, VDH Bbundesjugendsieger 2014.)


Majka:
Black Magic Woman Mia Carissima "Nera"
HD-A
ED-0
OCD-Free
MY DOG DNA ALL CLEAR EXCEPT CEA CARRIER

Champion of Croatia
Champion of Slovenia
Champion of Bosnia and Herzegovina
Junior Champion of Croatia
Future Hope of Croatia

Otac "Richard" Lekkou Gotta Be With You rođen 27.11.2017.g. je kandidat za internacionalnog prvaka, a potječe iz Bjelorusije. Richard je vrlo aktivan i pozitivan pas, iznimne ljepote, stabilnog i mirnog karaktera. Snimao je više TV-reklama i fotografija za poznate brendove kao što su Purina, Brit, Natura Wild i dr.
Njegova majka "Dana" Locheil Affairs Of The Heart je internacionalna prvakinja iz Velike Britanije (EUW 2017. CH RU, BY, LAT, EST, UKR, BALT W.).
Njegov otac "Rayan" Soul Almighty Pic Pokey je svjetski prvak i potječe iz Slovenije. (WORLD WINNER 2015. International Champion, Res. WORLD WINNER 2012. Champion: Italian, Swiss, Georgia, Moldavia, Azerbaijan, Caucasian, San Marino, Vet. Champion: Slovenia, Italia, San Marino, Reproducer Champion, Coppa Emilia Trophy Winner 2010.i 2011.g. Top dog 2011.g. Crufts qualified 2013.,2014.,2016.i 2017., Crufts qualified for life)


Otac:
Lekkou Gotta Be With You "Richard"
HD-A
ED-0
Gonioscopy (ECVO 2021) - CLEAR
IGS,TNS,NCL,GG,SN,MDR1,CEA,RS,PRA,DM,EAOD - CLEAR

Junior Champion of Breed
Junior Champion of Belarus
Junior Grand Champion of Belarus
Champion of Breed
Champion of Belarus
Grand Champion of Belarus
Super Grand Champion of Belarus
Champion of Russia
Champion of RKF
Belarus Winner 2019. i 2020.g.
CIS Winner, Multy BIS and BIG Winner
NHAT GOOD


U našoj uzgajivačnici svako štene se odgaja s izuzetnom pažnjom i ljubavlju. Od prvog dana štenci borave u našem domu u posebnoj sobi koja im omogućuje bezbrižan rast i razvoj. Štenci su pod stalnim veterinarskim nadzorom i od prvog dana radimo na njihovoj socijalizaciji (upoznavanje drugih ljudi i djece, navikavanje na razne zvukove, vožnja automobilom, druženje sa drugim psima). Kako štenci rastu, postepeno ih upoznajemo s našim dvorištem i okolnom prirodom, pružajući im priliku da istraže svijet izvan kuće i razviju svoje vještine prilagođene vanjskom okruženju. Već od najranijih dana, posvećujemo pažnju učenju osnovnih naredbi, te potičemo naviku obavljanja nužde van kuće.

Od potencijalnih vlasnika očekujemo visoku razinu odgovornosti u svim aspektima skrbi za psa, uz poseban naglasak na brigu o njegovom zdravlju i osiguranju aktivnog i ispunjenog života. Naš cilj je pronaći vlasnike koji će omogućiti svakom ljubimcu dug i sretan život ispunjen pažnjom i ljubavlju. Inzistiramo da naši psi, kod budućih vlasnika, ne budu na lancu, niti u boksu, već da borave i spavaju u zatvorenom prostoru.

Prakticiramo otvoreni pristup, pozivajući zainteresirane vlasnike da posjete našu uzgajivačnicu, kako bi imali priliku osobno upoznati naše štence, stvoriti vezu s njima i odabrati ljubimca koji najbolje odgovara njihovim potrebama i životnom stilu. Naša podrška novim vlasnicima je kontinuirana i dostupna svakodnevno, 24 sata dnevno. Stojimo im na raspolaganju za pružanje savjeta, podrške i pomoći kako bi im osigurali sretan i bezbrižan život s njihovim novim ljubimcem. Sa mnogim vlasnicima iz prijašnjih legla održavamo kontakte, razmjenjujemo fotografije i video snimke, te se čak i posjećujemo.


Po dolasku na svijet, početkom travnja, štenci će biti spremni za preuzimanje u svoje nove domove nakon 8 do 9 tjedana. Svi naši štenci će biti mikročipirani, redovito čišćeni od vanjskih i unutarnjih parazita, cijepljeni protiv zaraznih bolesti i detaljno pregledani od strane veterinara. Svakom će biti izdana EU putovnica i sa sobom će ponijeti poklon paket kako bi im se olakšao prijelaz u novi dom. Isto tako, svi će posjedovati HKS (FCI) rodovnicu koja potvrđuje njihov pedigre.

Svjesni važnosti transparentnosti i međusobnog povjerenja, s budućim vlasnicima potpisujemo ugovor koji im se pruža na uvid prilikom rezervacije štenaca. Svako štene je rezervirano nakon uplate akontacije.

Ako želite obogatiti svoj život s jednim predivnim Border Collie štenetom iz naše uzgajivačnice, ili imate nekih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte
na broj +385 977 097 532 WhatsApp
e-mail: senka1staroveski@gmail.com,
Messenger
Facebook: Mia Carissima border collie kennel
Facebook: Senka Staroveški

Karta

Objekti u blizini

SStaroveski

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Vatroslava Župančića 11, 47000 Karlovac, Karlovačka, Hrvatska
Oglas objavljen
07.04.2024. u 19:50
Do isteka još
Oglas prikazan
5844 puta

SStaroveski

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Vatroslava Župančića 11, 47000 Karlovac, Karlovačka, Hrvatska