• Zemljište
  • Nemoj propustiti priliku!

Zemljište

Cijena
2.401 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 41066219
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Površina
    1.151,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Ivanec, Kaniža
Tip zemljišta
poljoprivredno
Površina
1.151,00 m²
Šifra objekta
VZ1222

Opis oglasa

Imamo iznimnu priliku za prodaju prekrasnog zemljišta koje u naravi predstavlja prostranu šumu, prostire se na površini od 1151 kvadratnih metara. Ovo zemljište nudi izvanredne mogućnosti za ljubitelje prirode, šumarstva i očuvanja okoliša.

Smještena u mirnom i prirodnom okruženju, ova šuma pruža vam osjećaj mira i tišine. Okružena zelenilom i prekrasnim krajolikom, ovo mjesto je oaza za ljude koji žele bijeg od gradske vreve i prepustiti se ljepoti prirode.

Šuma na zemljištu obiluje različitim stablima, biljkama i divljim životinjama. Očuvanost šume pruža važno stanište za lokalnu bioraznolikost i ekosustav. Osim toga, šume igraju ključnu ulogu u apsorpciji ugljika i očuvanju zraka i vode.

Ovo zemljište je savršeno za one koji uživaju u šetnjama, planinarenju ili jednostavno opuštanju u prirodi. Ovdje možete provesti vrijeme s obitelji i prijateljima te uživati u čarima šume koja vas okružuje.

Nedaleko od zemljišta nalazi se sve potrebno za udoban boravak u prirodi, a blizina naselja omogućuje vam jednostavan pristup svim potrebnim resursima i uslugama.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Ako sanjate o vlastitoj šumi i mjestu gdje ćete se moći povezati s prirodom, ovo zemljište može postati vaše vlastito utočište. Kontaktirajte nas što prije kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i organizirali razgledavanje. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pomogne u ostvarenju vaših planova i ciljeva vezanih uz ovu nekretninu.

Aurelija Šemiga
0995472989
aurelija.semiga@dogma-nekretnine.com

ID KOD AGENCIJE: VZ1222

Aurelija Šemiga
Agent s licencom
Mob: 099/547-2989
Tel: 042/562-017
E-mail: aurelija.semiga@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Dozvole

  • vlasnički list

Dogma nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
08.05.2024. u 15:29
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
294 puta

Dogma nekretnine

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska