Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Gerbil / skočimiševi raznih boja
  • Gerbil / skočimiševi raznih boja
  • Gerbil / skočimiševi raznih boja
  • Gerbil / skočimiševi raznih boja
  • Gerbil / skočimiševi raznih boja
  • Gerbil / skočimiševi raznih boja

Gerbil / skočimiševi raznih boja

Cijena
3,32 €
Šifra oglasa: 9400656

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Ravnice

Opis oglasa

Mladunce gerbila u raznim bojama (jednobojni crni, albino bijeli, lilac, žuti, smeđi, čađavi, svi po 25kn, te dvobojni žutobijeli, smeđebijeli i crnobijeli po 35kn) prodajem.
Uz gerbile kod nas možete kupiti penjalice, grickalice, drvene kućice, kao i kvalitetno mekano sijeno od kojeg će vaš ljubimac sagraditi svoje udobno gnijezdo od prirodnog materijala.
Moguć je otkup jednog staklenog terarija, nekorištenog, veličine 60*30*40cm, sa prednjim kliznim staklenim vratima (250kn-slike šaljem mailom na upit).
Životinjice ne šaljem niti ne dostavljam, molim Vas da sami dođete po njih.
Savjeti budućim vlasnicima:
Preporučam držanje u paru ili skupini, jer su gerbili vrlo društveni i bit će sretniji uz pripadnike svoje vrste. Više životinjica u skupini ne znači bitno više posla niti troškova, a daju puno sati zabave i druženja!
Najbolje je par odn.grupu formirati dok su još mladi, zgodno je uzeti ih iz istog legla/grupe (tada se uparuju gerbili istog spola), jer se tako najčešće dobro slažu (kod nas grupe mladunaca broje najmanje desetak mališana, pa ćete lako odabrati dva koja se već međusobno poznaju). Želite li par mužjaka i ženku, odabrat ćemo one koji nisu u krvnom srodstvu, no kod držanja u paru računajte na moguće često i brojno potomstvo i potrebu udomljavanja istih kad se skupina previše poveća.

Životinjice su živahne, dinamične, znatiželjne, društvene, rado spontano dolaze na ruku, bez nekog posebnog truda oko pripitomljavanja. Jednostavno su takvi, lako se vežu uz vlasnika i ne pokazuju strah, već želju za druženjem.
Budni su danju, a noću spavaju, ne prave buku i jednostavni su za držanje, te vrlo diskretnog, gotovo neprimjetnog mirisa, prikladni i za manje stanove i za vlasnike koji nemaju previše vremena, a žele imati malena, dražesna stvorenjca koji će ih par godina uveseljavati svojom vedrom naravi.

Tel.092/2988-085
Oglas objavljen
24.11.2019. u 16:35
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
12735 puta